Robert Pattinson zou daten met Katy Perry. Dat heeft een vriendin van Perry laten weten aan de Daily Star.

"Het was duidelijk dat er chemie tussen de twee was", aldus Bella Rapone.

Volgens Rapone was Pattinson woedend op Russell Brand en John Mayer, om de manier waarop ze Perry behandelden. En Perry zou er op haar beurt niks van kunnen begrijpen dat Pattinson zijn ex Stewart terugnam nadat ze hem had bedrogen.

"Ze zijn allebei erg ongelukkig geweest in de liefde en daarom voelen ze zich geestverwanten. Katy vindt hem heel erg schattig en Robert voelt zich erg tot haar aangetrokken", vertelt Rapone.

New York

Pattinson en Perry begonnen hun uitje samen met vrienden van de zangeres bij een concert dat ze bezochten in New York. Daarna gingen ze met een kleiner clubje naar een andere locatie. Uiteindelijk waren de twee de laatsten die naar huis gingen. Pattinson ging daarop terug naar Kristen Stewart. Hij vertelde haar over zijn avond met Katy Perry en dat kon de actrice niet hebben.

"Ze vroeg hem steeds hoe hij dat kon doen, na alles wat de twee hebben meegemaakt", onthult de insider. Twee weken later had Pattinson er genoeg van. "Ze kregen ruzie en uiteindelijk besloot Pattinson er vandoor te gaan."