Ruud Feltkamp is niet van plan ooit iets te beginnen met een fan. "Nee, totaal niet. Die kennen je van televisie en willen jou omdat je op televisie komt", zegt de soapacteur.

"En het is voor mij dan totaal niet interessant om met diegene af te spreken."

Feltkamp, die in Goede Tijden, Slechte Tijden speelt, wil met iemand op stap die hem leuk vindt als persoon.

"Dat vind ik het belangrijkst. Anders zit je met iemand die fan van je is en continu gaat vragen over Goede Tijden en shit. Daar wil ik het helemaal niet over hebben als ik een afspraakje heb. Dat is niet heel romantisch."

Groupies

De 23-jarige acteur heeft regelmatig last van groupies en merkt dat vooral als hij optreedt als dj. "In de kroeg en op straat merk je het ook heel erg, maar niet zo extreem als met een optreden. Dan zie je pas echt de impact van Goede Tijden, dan is ineens de hele zaal aan het gillen en weet ik wat allemaal."

Feltkamp keek een keer raar op toen iemand op hem afstapte terwijl hij aan het draaien was in Spanje. "Die tikte op mijn schouder en liet een foto zien en zei: wil je haar neuken? Letterlijk dat. Ik zei: nee. What the fuck doe je hier in mijn dj-booth en waarom zeg je dit? Dat was de eerste keer dat ik zoiets meemaakte, dat is toch bizar?"

Kruimeltje

Het heeft lang geduurd voor Feltkamp, die op jonge leeftijd in de film Kruimeltje speelde, kon wennen aan alle aandacht.

"Als mens ben je helemaal niet gebouwd voor zo veel aandacht. Het is niet normaal dat als jij een kroeg binnenloopt, al die koppies je aankijken. Het duurt echt wel even voor je daarmee om kan gaan."