AMSTERDAM - Over een maand komt er een commercial uit waarin de ex-spicegirl Victoria Beckham in bad te zien is met een schaaltje chips. Glamourlady Beckham zegt besloten te hebben mee te werken aan de reclame zodat ze de spot kon drijven met haar 'chic' imago.

"Victoria was geweldig tijdens de opnamen", zegt een woordvoerster. "Ze heeft een fantastisch gevoel voor humor en heeft tijdens de opnamen echt alles gegeven. Is het niet geweldig dat iemand zo om zichzelf kan lachen?"

Veel mensen lachen Posh Spice uit. Ze zou het te hoog in de bol hebben en voor haar eetgewoontes heeft het publiek ook al geen goed woord over."Toen het chipsmerk mij vroeg voor de commercial, leek het me een geweldig idee om de spot te drijven met het hele Posh-imago", zegt Victoria.

De commercial is bedoeld voor het chipsmerk Walker, bij ons meer bekend als Lay's. Al eerder namen Marco Borsato en Antonio Banderas een humoristisch spotje op voor de knabbelwaar. Hierin was te zien hoe kinderen de lucht in werden geslingerd en hoe Zorro in actie kwam; dat allemaal voor een zakje chips.

Nu is het de beurt van Victoria om de kijkers te vermaken."Ik ben erg tevreden met de commercial en hoop dat iedereen erom kan lachen", aldus de ster.