Chantal Janzen merkt weinig van jaloezie van andere vrouwen. De 34-jarige presentatrice werd al eens benoemd tot meest sexy vrouw en moeder van Nederland, maar ervaart nauwelijks afgunst.

"Vrouwen zijn denk ik wel zo slim om dat niet te laten merken", lacht Janzen.

"Het komt altijd wel voor, maar niet extreem", gaat ze verder. "Zeker in Nederland zijn we wel zo nuchter dat we weten dat ik niet zo opsta. Ik denk wel dat iedere vrouw weet dat het allemaal niet vanzelf gaat."

Zelf kan de blondine naarmate ze ouder wordt ook beter omgaan met jaloerse gevoelens. "Als je nog jong bent denk je dat het gras overal groener is", aldus Janzen.

"Maar uiteindelijk merk je dat elk huisje zijn kruisje heeft. Het is bij niemand alleen maar perfect. En dat vind ik juist wel heel fijn, het is een toevoeging als je ouder wordt."

Linda de Mol

Een aantal jaar geleden werd de presentatrice door Linda de Mol met de neus op de feiten gedrukt. "Een vriend van mij zei heel lang geleden: als je Linda de Mol bent, heb je hemel op aarde", legt ze uit. "Kort daarna hoorden we van haar scheiding. Dat zijn wel van die dingen die je onthoudt."