Dinsdag 27 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Macaulay Culkin

'Macaulay Culkin ziet eruit als een zwerver'

Macaulay Culkin werd afgelopen week in Londen aangezien voor een zwerver. De Home Alone-acteur zag er onverzorgd uit en hij leek in de verste verte niet op het jongetje met engelachtig gezicht uit de film. 
Door BuzzE

Dit schrijft The Sun.

Om half drie 's nachts werd hij op een straathoek gespot. Zijn vingernagels waren zwart geverfd en hij zag eruit als een bedelaar. Student Marley Spindley maakte een foto van zijn vriend Drew die een arm om Culkin had geslagen.

"Ik herkende hem eerst niet. Ik dacht dat het een zwerver was. We praatten kort met hem en zijn accent was Amerikaans. Ik had het pas door toen Drew vroeg of hij Macaulay Culkin was. Maar zelfs toen was ik nog niet overtuigd. Ik ben geen expert, maar hij was nogal afwezig", vertelt Spindley.

Vrienden

Ook Drew vond dat Culkin er niet uitzag als een beroemde filmster. "We praatten vijf minuten en hij vertelde dat hij in Londen was om vrienden te zien. Hij sprak zacht en leek van de wereld", zegt de student.

Vorig jaar gingen geruchten dat het voormalig kindsterretje aan heroïne verslaafd was en in 2004 werd hij gearresteerd voor het bezit van cannabis en anti-depressiva.

Aanbevolen artikelen