René Froger noemt vrouw Natasja 'onmisbaar'

Hoewel René en Natasja Froger soms dagen langs elkaar heen leven, loopt het huishouden in huize Froger over het algemeen 'soepeltjes'. Niet in de minste plaats door de rol van Natasja Froger.

"Natas is echt goud", laat de zanger zaterdag weten in het AD.

Bij Froger werd acht jaar geleden de diagnose prostaatkanker geconstateerd. De zanger werd succesvol geopereerd en laat zich nog elke drie maanden controleren.

Sindsdien koestert hij de gezinsmomenten. Als voorbeeld noemt hij de aanstaande troonswisseling. Op die feestdag houdt Froger zijn agenda bewust leeg. "Dan varen we met z'n allen door de Amsterdamse grachten. Proosten op het water, in vrijheid en, natuurlijk, met een koud biertje."

Schema's

Zijn echtgenote houdt hem in balans. "Natas is een schat, een lieverd, mijn grote steun en toeverlaat, de spil in ons gezin."

De twee houden zo veel mogelijk rekening met elkaars drukke werkschema's. "Zij past haar tv-schema's op mij aan. En het tegenovergestelde doe ik, als zij het druk heeft." Zo neemt Natasja Froger de hele maand mei vrij, omdat haar man dan druk is met de Toppers. "Dat doet ze bewust onder het motto 'René heeft me dan nodig'.

Lees meer over:
Tip de redactie