Yolanthe Sneijder-Cabau wil graag een baby, maar ze vindt het moment er nog niet goed voor. 

Het moet daarvoor "wat rustiger zijn dan nu", zegt de actrice en presentatrice zaterdag in het AD.

"Ik heb mijn sieradenlijn, mijn acteerprojecten, fotoshoots, de Turkse televisie en het huis is nog niet op orde", aldus Sneijder-Cabau.

"En ik wil een kind alle tijd, aandacht en liefde kunnen geven. Niet laten opvoeden door tien au pairs, terwijl ik aan het werk ben. Ik denk dat het moment vanzelf komt."

Geen inspraak

Door de transfer van haar echtgenoot Wesley Sneijder naar Galatasaray verhuisden hij en Sneijder-Cabau onlangs van Italië naar Turkije. Over die beslissing had zij geen inspraak, vertelt ze in het interview.

"Nee, dat laat ik aan Wes. Hij moet kijken naar de aanbiedingen, zijn kansen. Het belangrijkste is dat hij de club en het land uitzoekt die het beste voor hem zijn. Ik vind mijn weg wel, pas me aan."

Andere vrouw

Sneijder-Cabau is niet bang dat een andere vrouw haar man Wesley van haar afpakt. "Natuurlijk zullen er altijd vrouwen zijn die wat proberen en een move maken. Ik heb met hen te doen."

"Hoewel ik geen vrouw ben die zegt: mijn man gaat nooit vreemd. Soms zijn er momenten dat een man in de verleiding komt, zeker een man die veel in de belangstelling staat", weet de brunette. "Maar ik geloof dat ons huwelijk sterk genoeg is om daartegen bestand te zijn."