Roddelbladen: Syl, Sab en Raf en Razende Ratelband

De soap van Sylvie, Sabia en Rafael wordt ingewikkelder, ex van Emile luist hem er in, Simon zwicht voor baby(hond) en Winston wordt kroonprins. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Groot nieuws vorige week: Sylvie's beste vriendin Sabia Bouhlarouz is er vandoor met Rafael. Sabia, sinds januari weg bij voetballer Khalid, heeft toegegeven dat zij en Rafael 'diepe gevoelens' voor elkaar hebben gekregen. "Onze liefde heeft tijd nodig om zich te ontwikkelen", liet de brunette het Duitse boulevardblad Bild weten.

Later legde Sabia uit dat Sylvie niet boos is, omdat zij en Raf al 'heel lang uit elkaar zijn'. Vanaf 1 januari, wel te verstaan. Maar de soap rondom deze partenrruil wordt nog leuker. De bladen hebben ontdekt dat Sylvie ook al een nieuwe vriend heeft. Volgens Story een Duitse miljonair. Maar inmiddels weten we dat het een Fransman is, rijk en knap natuurlijk.

Er zijn zelfs foto's opgedoken van de twee, die à la Estelle en Badr in Parijs een slotje aan de brug hangen. Story vermoedt doorgestoken kaart. Het moet al veel langer hebben gerommeld in de relaties. Maar Sylvie hecht aan haar zorgvuldig opgebouwde imago en heeft de 'coming out' zoals gewoonlijk strak geregisseerd. 

Ratelband en de rechter

Je moet het maar willen: een kind van Emile Ratelband. Maar er zijn al drie vrouwen die zijn Tsjakkaa-baby's hebben gebaard. Nu is hij met Moon, met wie hij Royce en Junior heeft. Daarvoor had hij iets met Sylvie Schmeiz, die dochter Beau baarde. Ze gingen met ruzie uit elkaar en het kind was de dupe.

Moeder Sylvie spande onlangs een rechtzaak aan tegen Emile. Die wilde minder alimentatie betalen. Omdat Sylvie een zeer rijke vriend heeft en omdat Emile's zaken zo slecht gaan kan én wil hij de duizend euro per maand niet meer ophoesten. Sylvie, een blonde, dure, goedverzorgde dame, voerde een toneelstukje bij de rechter op.

Emile vertelt in Story dat ze altijd in peperdure merkkleding loop. Maar voor de rechter verscheen ze in een simpel setje met onverzorgde haren en zonder make-up. Ze barstte zelfs twee keer in tranen uit. Het werkte: Emile moet gewoon blijven betalen. Ratelband is razend en gaat in hoger beroep.

Bea in burgervliegtuig

Nog zo'n drie weken, dan is Beatrix 'Koningin af'. Lekker met pensioen, beetje beeldhouwen, de hondjes uitlaten en op de kleinkinderen passen. Party vraagt zich echter af hoe het moet met het vervoer van de aanstaande prinses.

Bijna wekelijks vliegt Beatrix naar Londen om Friso in het ziekenhuis te bezoeken. Het valt aan te nemen dat ze hier het regeringsvliegtuig voor heeft gebruikt. Dat privilege vervalt als Alexander koning is geworden. Niet aannemelijk is dat Bea voortaan een goedkope lijnvlucht zal gaan nemen.

Het blad hoopt dat Premier Rutte haar zal toestaan het vliegtuig te blijven gebruiken. Bea is al zuinig en heeft niet om een nationaal afscheidscadeau gevraagd. Als teken van steun vindt Party dat er best een uitzondering op de regels kan worden gemaakt voor de gepensioneerde koningin.

Simons Palinghondje

Leuke jongens, die Nick en Simon. En zo lekker gewoon gebleven. Nick leidt een burgerlijk bestaan, met vriendin en twee kindjes. Simon is getrouwd, maar wil nog van het leven genieten. Voor hem nog geen koters, hij wil verre reizen maken. Wel is hij recent gezwicht voor een babyhuisdier.

Simon en Annemarie wilden een hond. 'En dan graag een 'hond-hond'', vertelt de zanger in Party. Maar wat gebeurde er? Annemarie wilde een chihuahua. Toen ze boven het nest met puppies hongen, ging Simon voor de bijl. "Ik had ze het liefst alle 12 meegenomen", bekent hij.

En: "We hebben veel geld betaald voor weinig hond". Niets menselijks is de zanger vreemd, zo blijkt maar weer. Zie je 'm al zitten, met z’n Volendamse kuitenbijtertje op schoot. 

Winston Troonopvolger

Het ging al lekker met Winston Gerschtanowitz. Hij presenteert volop programma’s, heeft een leuke vrouw aan Renate Verbaan, twee fijne kids en een mooie villa in het Gooi. Zijn harde werken voor de tv wordt binnenkort nog eens extra beloond.

Niemand minder dan John de Mol heeft Winston gevraagd om lid te worden van de directie van Talpa. 'Winston opvolger' kopt Story dan ook. Want als de grote John de Mol je inlijft, dan moet je wel heel bijzonder zijn. Winston krijgt de leiding over de hele commerciële tak van het bedrijf.

Dat het passen en meten wordt met zijn nieuwe job, tv-opnames en gezinnetje, neemt hij voor lief. "Je zult me nooit horen klagen, maar mijn gezin verlies ik niet uit het oog", verzekert hij. Hopelijk heeft baas John daar begrip voor, ook al heeft De Mol zelf geen gezin en kan hij 24/7 werken.

Tip de redactie