Sylvie van der Vaart heeft het aangelegd met de rijke zakenman Guillaume Zarka uit Parijs.

Dat meldt Bild donderdag.

De site publiceert ook foto's van het stel, dat al een maand lang samen zou zijn. Zarka (foto) is een rijke zakenman uit een goede familie en heeft op de gerenommeerde Business School INSEAD gestudeerd. Hij heeft een informaticabedrijf dat informatieschermen in taxi's ontwikkelt.

Zlatan

Van der Vaart is de laatste tijd vaak in Parijs te vinden. Eerder werd gemeld dat dit zou zijn omdat zij het aangelegd heeft met de voetballer Zlatan Ibrahimovic, die ook in Parijs woont.

De zaakwaarnemer van Ibrahimovic is woedend dat de voetballer in verband wordt gebracht met Van der Vaart. Mino Raiola kan niet lachen om verhalen over een liefdesrelatie tussen de getrouwde voetballer en de ex van Rafael van der Vaart en overweegt juridische stappen.

'Onzin'

"Dit is de grootst mogelijke onzin die ik ooit gehoord heb", reageert Raiola in het AD. "Ik reageer nooit op roddels, want er zijn wel belangrijker zaken in het leven. Maar dit kan niet door de beugel. Ik overweeg juridische stappen."

Rafael en Sylvie van der Vaart maakten in januari bekend te gaan scheiden. Maandag werd bekend dat Rafael van der Vaart een relatie heeft met Sabia Boulahrouz, een goede vriendin van Sylvie.