Caroline Tensen trouwt einde van de zomer

Caroline Tensen en haar verloofde Ernst-Jan Smids trouwen aankomende zomer. "We willen graag eind augustus, begin september trouwen, dat is voor ons de juiste periode", vertelt ze aan Story.

De 49-jarige presentatrice en de 51-jarige Ernst-Jan zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het huwelijk.

"We zijn aan het bedenken hoe we het gaan aanpakken. Misschien eerst een huwelijksceremonie met een bescheiden groepje familie en vrienden en later een groot trouwfeest", vertelt Tensen.

Tensen sluit een huwelijk in het buitenland niet uit: "De ceremonie zou in Nederland kunnen plaatsvinden, maar tegenwoordig vlieg je overal zo naartoe. Dat moeten we nog bekijken. We zijn op dit moment druk om een locatie te zoeken. Het moet wel hip en leuk zijn, misschien ergens aan het water."

Trouwjurk

De jurk heeft de presentatrice nog niet uitgezocht, maar haar stylist Leco van Zadelhoff helpt haar daarbij. "Ik weet nog niet precies wat ik wil dragen. Zelf denk ik niet aan een lange witte jurk. Het hangt er vanaf waar we gaan trouwen. Een mooie charmante jurk heeft op dit moment mijn voorkeur.

Tensen verbrak in oktober na 11 jaar haar relatie met Peter Gallas. In december werd bekend dat Tensen 'voorzichtig aan het daten' was met de reclameman. Ze leerde hem een paar maanden daarvoor kennen via het goede doel Orange Babies. Op eerste paasdag werd Caroline ten huwelijk gevraagd.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUshop

Tip de redactie