Er zou iets opgebloeid zijn tussen Hero Brinkman en Rosalie van Breemen tijdens de opnames van Sabotage, maar een verhouding zit er vooralsnog niet in.

"Ik zou hem best beter willen leren kennen, maar ik begin niet aan een man die in een relatie zit en een gezin heeft", vertelt Van Breemen aan Story.

Tijdens de opnames van het programma zochten Brinkman en Van Breemen elkaar steeds vaker op. Ze hadden 'diepgaande gesprekken'.

Van Breemen maakte Brinkman wel al snel duidelijk dat ze afstand van hem wil houden vanwege zijn vriendin. "Maar hij blijft in zijn sms'jes maar aandringen op een volgende ontmoeting", onthult Van Breemen.

Flirt

Hoewel de 46-jarige presentatrice single is, gaat ze niet in op de berichten van Brinkman. "Ik ben niet afkerig van een flirt. Ik hoef aan niemand verantwoordelijkheid af te leggen voor mijn doen en laten. Ik ben dus vrij om in te gaan op de avances van Hero, maar ik doe het niet omdat ik niet de oorzaak wil zijn van een breuk."

Bij de perspresentatie van het programma zou de 48-jarige Brinkman haar al te kennen geven dat zijn relatie onder druk staat. "Maar dat lag niet alleen aan mij, zo verzekerde hij mij."

Reactie

In een reactie aan NU.nl laat Brinkman weten hier niets van te weten. "Mij is er niks van bekend." Het klopt dat hij Van Breemen wel eens een sms heeft gestuurd. "Maar dat doe ik bij elke deelnemer van Sabotage."

Verder wil Brinkman niet ingaan op verhalen van de Story.