Britt wil alleen filmseks

Britt Dekker gaat niet zomaar met iemand naar bed. In een interview voor de mei-editie van Cosmopolitan, zegt de realityster dat ze iemand eerst goed wil kennen en echt leuk wil vinden.

"Zo'n onenightstand is niets voor mij, dan denk ik echt: gadver!", zegt de blondine. "Ik wil filmseks, net als in Titanic." Ze zou best een relatie willen met een BN'er, en geeft ook toe een keer met een bekende man te hebben gezoend. "Maar ik ga niet zeggen wie, want hij heeft een vriendin."

De kritiek die ze soms op haar televisiewerk krijgt maakt noemt ze terecht. "Ik kán ook niet interviewen, en die talkshow hadden we misschien nooit moeten doen". Toch lijkt ze niet bepaald te zitten met negatieve publiciteit. "Ik ben pas eenentwintig en ik reis de hele wereld over voor mijn werk! Wat nou dom?"

Dekker is wel kritischer geworden als het om televisiewerk gaat. "In het begin zei ik overal ja op, ik zat in elk programma. Was ik ineens te gast bij Paul de Leeuw. Toen dacht ik echt: wat doe ik hier? Daarom ben ik nu kieskeuriger."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie