'Sylvie van der Vaart wenst Boulahrouz het allerbeste'

Sylvie van der Vaart wenst haar ex-man Rafael van der Vaart en haar goede vriendin Sabia Boulahrouz 'het allerbeste'.

Maandag werd bekend dat Boulahrouz en Rafael Van der Vaart een nieuw stel vormen. "Dat is hun eigen beslissing", vertelt Sylvie van der Vaart tegen de Duitse krant Bild.

"Ik concentreer me nu volledig op mijn zoon Damian, dat is het allerbelangrijkste."

Boulahrouz dacht al dat Van der Vaart niet boos zou reageren. "We zijn pas na hun breuk bij elkaar gekomen", aldus Boulahrouz. "Sylvie heeft haar eigen leven nu."

Khalid Boulahrouz

Khalid Boulahrouz, de ex-man van Sabia, laat via zijn zaakwaarnemer weten dat zijn ''enige zorg en verantwoordelijkheid'' bij zijn kinderen liggen.

''Ik respecteer Sabia omdat zij de moeder van mijn kinderen is. Haar keuzes in haar privéleven behoeven geen inhoudelijk commentaar. Mijn verantwoordelijkheid rust in drie dingen waar ik onvoorwaardelijk van hou: mijn kinderen, directe familie en het voetbal."

Klap

Het huwelijk van Rafael en Sylvie van der Vaart strandde begin dit jaar nadat de voetballer zijn echtgenote tijdens een feestje met Oud en Nieuw een klap zou hebben gegeven. Op dat feestje was ook de toenmalige vrouw van collega-voetballer Khalid Boulahrouz aanwezig.

Beide stellen maakten in januari hun scheiding bekend.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie