Zus twijfelt aan testament Michael Duncan

De zus van Michael Clarke Duncan wil een onderzoek naar het testament van de in september overleden acteur. 

Zij zet vraagtekens bij zijn beslissing om een maand voor zijn dood zijn testament aan te passen ten gunst van zijn verloofde Omarosa Manigault.

Dat meldt TMZ.

De Green Mile-ster overleed afgelopen september in een ziekenhuis in Los Angeles, twee maanden nadat hij werd getroffen door een hartaanval. Een maand voor zijn dood veranderde Duncan zijn testament, waarin hij vrijwel zijn volledige erfenis naliet aan Manigault.

Gefixeerd

Judy Duncan, de zus van de acteur, zou volgens TMZ een advocaat hebben ingeschakeld om de omstandigheden rondom de aanpassing van zijn testament te onderzoeken. Volgens haar zou Omarosa ‘volledig gefixeerd zijn op Michael’s fortuin’ terwijl hij aan de beademing lag in het ziekenhuis. De zus beweert tevens dat Omarosa enkele bezittingen zou hebben verkocht zonder toestemming van de familie.

Bedreigingen

De voormalige Apprentice-ster ontkent de beschuldigingen en zegt dat Judy, die 'slechts' 100.000 dollar werd nagelaten, simpelweg uit is op meer geld. "Ik heb geen controle over het landgoed en de financiën en Judy weet dat. Uit de stroom e-mails en smsjes die ze me stuurde, is duidelijk op te maken dat ze uit is op meer geld. Er zitten zelf enkele bedreigingen tussen", aldus Manigault.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie