Gordon is niet te spreken over een 'grappig' filmpje van Geenstijl. Hierin peilt verslaggeefster Zimra alvast de reacties op het eventuele overlijden van de zanger.

"Het internet is een open riool waar alles en iedereen maar kan schrijven en plaatsen wat hij wil, elke dag word ik wel onderuit gehaald door een columnist of een internetsite", reageert Gordon boos op zijn Facebookpagina.

"Elke dag is het raak om mij als persoon, mijn muziek, mijn humor of wat ik ook doe om ongefundeerde redenen onderuit te halen."

Zimra concludeert op Geenstijl dat je als media maar beter goed voorbereid kunt zijn op de dood van een artiest. Enkele voorbijgangers willen voor een 'tributefilm' best alvast reageren op de dood van Gordon. 'Het is een verlies', 'Hij heeft toch iets betekend voor de muziek' en 'We zullen je missen', zijn enkele reacties. Ze wensen de familie van Gordon sterkte met het verlies.

Doodzwijgen

De zanger gaat naar aanleiding van het item geen juridische stappen ondernemen, schrijft hij. "Zojuist met mijn advocaat overlegd. Kennelijk mag dit gewoon in Nederland er iets tegen doen is zinloos en geeft hen alleen maar publiciteit."

Maar Gordon laat zich niet kisten. "Hoe harder ze schoppen des te sterker ik word!", schrijft hij. "Ik zal ze een kaartje sturen vanaf de Malediven dat ik nog leef en dat er 2,5 miljoen mensen elke week met plezier kijken naar mijn programma met de hartelijke groeten! Doodzwijgen."