Eva Jinek wil Freeks spinnen niet, Johnny de Mol verpest lieve Josje, prinsessen in elkaars jurken en Sylvie speelt voor Raf niet meer mee. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

Tv-vrouw Eva Jinek lijkt erg happy met tv-bioloog Freek. Maar de relatie zorgt wel voor wat complicaties, weet Weekend. Freek is dol op dieren en die staan bij hem dan ook op nummer 1. Of Eva zich dat realiseert, vraagt het blad zich af.

Er is echter vooral een praktisch probleem. Freek heeft thuis giftige slangen, spinnen, schorpioenen en een varaan van 2 meter.

Durft Eva met al die enge beesten wel bij Freek thuis te slapen? Of moet de bioloog ‘s avonds maar bij haar langskomen met zijn tandenborstel en schone onderbroek.

Freek heeft een alarm en een ontsnappingsvrije kamer, maar zijn vorige vriendin was doodsbang en bleef voor geen goud tussen die giftige beesten slapen.

Dé jurk

Wie o wie maakt de inhuldigingsjurk van Máxima, vraagt Weekend zich af. Ze sommen alle eisen op waaraan voldaan moet worden. Niet te opvallend, Alexander speelt immers de hoofdrol. Maar toch ook elegant en bijzonder, omdat miljoenen mensen haar zullen zien. Ook moet de jurk tijdloos zijn, omdat de inhuldigingsfoto de geschiedenis in zal gaan.

Het blad oppert Jan Taminiau, de Nederlandse ontwerper, die al meer voor Máxima maakte. Maar ook de Belgische Edouard Vermeulen van modehuis Natan wordt genoemd. In dezelfde Weekend zien we dat die laatste niet zo'n handige keuze zou zijn. Want alweer zijn Máxima en de Belgische prinses Mathilde in dezelfde setjes gespot van de ontwerper.

Beiden dragen een gestreepte rode jurk en een mantelpakje dat tot en met het ceintuurtje identiek is. Wel erg onhandig van de ontwerper, dat hij de prinsessen niet even attendeert op deze mode-missers. Of zouden ze elkaars kleding lenen? In dat geval wachten we af of Mathilde over een jaartje inderdaad in de kroningsjurk van Máxima verschijnt.

Rebelse Josje

Het was zo’n schattig poppetje om te zien. De K3-zangeres Josje Huisman, die via een talentenshow de opvolgster werd van Kathleen bij de kinderband. In haar suikerzoete jurkjes was ze de ideale aanvulling voor de band met het brave imago. Maar volgens Privé is Josje dat imago inmiddels ontgroeid.

Ze is met 'bad boy' Johnny de Mol, die overal lak aan heeft. Josje transformeert mee. Zo verscheen ze recent met een neuspiercing. "Het zijn net twee snottebellen en ze lijkt er mee op een koe" vond iemand. De ouders van de jonge fans zijn er boos om, het is een slecht voorbeeld voor hun kinderen.

Het management van K3 tilt er niet zo zwaar aan. 'Als ze maar geen drugs neemt' menen zij. En 'het is een verlate puberteitsstunt'. Maar de fans zijn boos en verdrietig dat hun schattige prinsesje door toedoen van Johnny nu een rebelse meid lijkt te worden.

Toedeloe

Rafael van der Vaart heeft nieuwe voetbalschoenen. Nou en? Nou: op die schoenen staat de naam van zijn ex Sylvie niet meer, weet Privé. Ze tonen een foto van de nieuwe schoenen: links staat Damian, rechts zijn eigen initialen. Terwijl op de oude schoenen nog Sylvie geborduurd stond.

Ook vlak na de scheiding speelde Van der Vaart nog een tijdje met deze Sylvie-schoenen. 'Sylvie speelt niet meer mee' grapt het blad dan ook vrolijk. En ze plaatsen er een foto bij van de ex-voetbalvrouw die wel heel zuur en zuinig kijkt.

Badr-baby

Sinds Estelle het 1 jaar oude dochtertje Amber van Badr in haar armen heeft gehad, weet ze het zeker. Zij wil ook een baby van Badr. Stelli is pas 33 en kreeg haar eigen kind op haar 18e of 19e, toen ze koud een jaartje met Ruud Gullit was.

Een tweede leg voor de ex-voetbalvouw moet dan ook qua leeftijd geen probleem zijn, weet Story. Maar gelukkig is ze wel wat verstandiger geworden. Het blad weet dat ze eerst zal afwachten welke straf Badr krijgt voor zijn vermeende mishandeling. Pas daarna zal ze plannen maken voor een huwelijk en een baby.

'Het lijkt haar prachtig als haar liefdesbaby straks kan opgroeien met Amber' weet een insider. Maar eerst gaan de twee op vakantie naar de Bahama's, want in koud, guur Nederland blijven is niet romantisch natuurlijk.

Caroline de bruid

In Story nog een stukje over een verliefde Caroline Tensen. Na elf jaar ging haar relatie met Peter Gallas uit. Lang treurde ze niet, al snel ontmoette ze reclameman Ernst-Jan. Na een paar maanden al trok hij bij haar in, in haar flatje in Amsterdam.

'Het bevalt prima' jubelt ze in Story. Inmiddels is bekend dat de nieuwe lover Caroline ten huwelijk heeft gevraagd: 'Wat goed is, komt snel' moet ze gedacht hebben, en ze antwoordde dan ook volmondig 'ja'. Nog dit jaar wil ze trouwen. Samen hebben ze vier kinderen, die 'flabbergasted' waren.

We houden de roddelbladen voorlopig in de gaten. Niet alleen voor nieuws over het huwelijk. Maar er duiken binnenkort vast ook wel verhalen op over de aanstaande bruidegom. Over een vechtscheiding, financiële problemen of dat hij een golddigger is die de rijke presentatrice alleen voor haar centjes wil.