Zanger Nick Carter trouwt waarschijnlijk pas volgend jaar. De Backstreet Boy en zijn verloofde Lauren Kitt hebben nog geen trouwdatum gepland.

In februari vroeg Carter zijn vriendin ten huwelijk. "We denken aan begin volgend jaar", zei hij in een interview.

Mogelijk is de bruiloft van Carter en Kitt op televisie te volgen. "We hebben verschillende aanbiedingen gehad, bijvoorbeeld voor een tv-show", deed de 33-jarige Backstreet Boy uit de doeken.

"Ik zag het wel zitten, maar misschien willen we het wel privé houden. We zien het wel."

In overleg

Vlak na hun verloving lieten de twee weten dat ze voor een trouwdatum in overleg moeten met de andere Backstreet Boys. De boyband viert dit jaar zijn 20-jarige jubileum. Later deze maand verschijnt een nieuw album en de Backstreet Boys hebben weer plannen voor een wereldtournee.

Volgens Carter is de nieuwe plaat voor '90 procent af'. Voor de plaat, waarop ook Kevin Richardson weer te horen is, werkte de boyband samen met producent Max Martin.

Hij was eerder betrokken bij hits als I Want it That Way, Quit Playing Games (With My Heart) en Everybody (Backstreet's Back). "Het is een heel goed, mooi nummer geworden."

Films

Naast zijn bruiloft en de Backstreet Boys is Nick ook druk doende met meerdere films. Carter, die gastrollen in tv-series had en in het geflopte The Hollow speelde, vertelt dat hij drie scenario's heeft geschreven.

Een daarvan is een horrorfilm waarin Nick zelf de schurk wil spelen. "We proberen de scenario's te slijten bij grote studio's in Hollywood."