Chris Brown zal altijd van zijn ex-vriendinnetje Karrueche Tran blijven houden, maar beweert dat hun relatie ‘vooral vriendschappelijk’ was.

Dat onthulde de 23-jarige r&b-zanger tijdens een uitzending van het Amerikaanse radioprogramma Breakfast Club.

Volgens Brown, die zijn relatie met het 24-jarige model in oktober verbrak om zich weer te herenigen met Rihanna, is hij Karrueche ‘voor altijd dankbaar’ omdat zij hem steunde in ‘de slechtste tijd van zijn leven’. “Zij bleef me door dik en dun steunen, al was het meer een vriendschap dan een relatie”, aldus Brown.

'Goede vrienden'

De zanger, die nog immer in zijn proeftijd zit voor de mishandeling van zijn huidige vriendin in 2009, gaf toe dat het moeilijk was om Karrueche te vertellen dat hij nog steeds verliefd was op Rihanna.

“Het is nooit makkelijk om iemand te vertellen dat je nog steeds gevoelens hebt voor een ander. Het viel me zwaar, maar onze vriendschap heeft het gelukkig overleefd. We zijn nog steeds goede vrienden.”

Justin Bieber

In hetzelfde interview vergelijkt de zanger zich met tieneridool Justin Bieber. “Je voelt je jong en hebt ontzettend veel geld. En niemand die je op je gekke gedrag aanspreekt.”

Volgens Brown zal Bieber uiteindelijk stoppen met het feesten en vreemde dingen doen. “Het is een fase. Als je genoeg mensen om je heen hebt die op je passen, zoals ik dat had, kom je er door heen”.