Olivier Martinez is op het vliegveld van Los Angeles op de vuist gegaan met een fotograaf. De vechtpartij vond plaats onder het toeziend oog van verloofde Halle Berry en haar dochter Nahla.

Het drietal kwam terug van een tripje naar Hawaï en werd opgewacht door een zwerm fotografen. Daar had Martinez duidelijk geen zin in. Hij schopte een van de paparazzi tegen zijn been en pols.

De fotograaf zou zijn belager vervolgens bij de arm hebben gepakt en uitleg hebben geëist. Maar dat wakkerde Martinez' woede alleen maar meer aan. Nadat hij Nahla in de wachtende SUV had gepropt, stormde hij terug en schopte de fotograaf opnieuw.

Berry moest uiteindelijk tussenbeide komen, schrijft E! News. Ze greep haar verloofde beet en vroeg hem de auto in te gaan. De politie en ambulance waren toen al gearriveerd.

Het is bepaald niet de eerste keer dat Martinez al slaand en schoppend wordt gespot. Tijdens Thanksgiving ging hij op de vuist met de ex van Berry, Gabriel Aubry, Nahla's vader. Aubry beweert dat Martinez zelfs heeft gedreigd hem te vermoorden.