Het gaat Hadewych Minis voor de wind: met man Tibor, zoon Salvador, diverse theaterproducties en zelfs een eigen album. Toch vindt de zangeres dat ook vreselijk eng.

"Het gaat zo absurd goed in mijn leven, dat het me beangstigt. Want je weet dat het niet eeuwig zo door kan gaan", zegt ze in Grazia

"Dus ik ben voortdurend bang voor het moment dat er iets misgaat. Dat er iets met Salvador gebeurt, of met Tibor, of met mij."

Toch geniet ze optimaal van het leven met haar man. "Bij Tibor ben ik helemaal ontspannen. Het is de eerste man die goed is zoals hij is, aan wie ik niets wil veranderen. Ik wist niet dat dat bestond; ik ging ervan uit dat het erbij hoorde, dat je nooit helemaal tevreden bent met je man. Maar dat bleek wel zo te zijn."

Uitrazen

Het duurde even voor Minis een relatie met hem aandurfde. "Ik moest van mezelf nog even alleen zijn. Uitrazen, zoals ik dat noemde", legt ze uit. "En opeens voelde ik dat ik er klaar voor was. Dat had ik nog nooit eerder gehad."

"Ik wilde gewoon nog even alles uit het leven halen wat erin zit. Zodat ik niet op mijn 45e ineens zou zitten hunkeren, als een soort van tweede puberteit. Dus ik ben nu gewoon heel rustig. Omdat ik letterlijk en figuurlijk alles heb geproefd wat ik wilde proeven. Ik weet nu welke smaak ik het lekkerst vind", aldus de blondine.