Jennifer Hoffman wil graag kinderen. "Veel vriendinnen van mij hebben kinderen en ik heb ook een heel lief nichtje. Het is leuk om tante te zijn, maar het lijkt me ook hartstikke leuk om ooit moeder te worden."

Dat vertelt de 32-jarige actrice aan de Telegraaf.

Hoffman, die ooit verloofd was met acteur Daan Schuurmans, heeft een relatie met de 30-jarige cabaretier Henry van Loon. Daarvoor was ze 5 jaar vrijgezel.

"In die tijd heb ik iedere soort man gezien. Ik was altijd een braaf meisje, dus het voelde goed om eens andere keuzes te maken en met foute types uit te gaan. Maar het laatste jaar was ik er klaar mee. Ik wilde weer echt verliefd worden, wilde iets moois met iemand opbouwen. Ik dacht dat ik dat gevoel nooit meer zou kunnen ervaren."

Oefenen

Met haar huidige vriend denkt Hoffman ooit misschien een gezin te kunnen stichten. "Tot die tijd zijn er in mijn omgeving genoeg kinderen waar ik op kan 'oefenen'. Ik word vaak gebeld om op te passen en dat vind ik ontzettend leuk. Maar je moet natuurlijk afwachten of het je gegeven is en ik heb geen haast."