Kourtney Kardashian wil graag draagmoeder worden voor haar jongste zus Khloé. Deze probeert al sinds ze in 2009 trouwde met Lamar Odom zwanger te worden.  

Nu is gebleken dat dit heel moeilijk gaat worden, heeft de oudste Kardashian haar hulp aangeboden, melden Amerikaanse media.

In de nieuwe aflevering van Kourtney & Kim Take Miami, de realityserie rondom de twee zussen, is te zien hoe de jongste zus haar vruchtbaarheidsproblemen aan andere familieleden uitlegt.

Omdat haar baarmoederwand erg dun is, kan het zijn dat de 28-jarige Khloé Kardashian nooit een baby zal kunnen dragen. Kourtney Kardashian (33), die zelf al twee kinderen heeft met haar vriend Scott Disick, zegt dit graag voor haar zusje te willen doen.

Giechelig

"Als je iemand nodig hebt om je kind te dragen, dan zou ik dat voor je willen doen", vertelt ze haar zus, die nog wat giechelig reageert. "Denk je niet dat dat raar zou zijn?" vraagt ze zich af, en: "Ga jij mijn kind uit jouw vagina persen?"

Disick noemt het een 'grote beslissing', maar heeft eerdere bezwaren ingetrokken en staat nu open voor een mogelijk draagmoederschap van zijn vriendin. Wat Odom ervan vindt, is nog niet bekend.