Zaterdag 1 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
roddelbladen bladen

Roddelbladen: Sylvie's Cyprus-centjes en gratenpakhuis Yolanthe

Shop-stop voor berooide Sylvie, radio DJ’s harken miljoenen binnen en Yolanthe Cabau is een plastic-fantastic Hollywoodvrouw. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.
Door NU.nl/CWE

'Nog meer ellende!' kopt Party. Sylvie Meis en Rafael zouden hard zijn getroffen door de banken-crisis in Cyprus. De twee hebben bedrijven die zijn gevestigd in het (voormalig) belastingparadijs.

Als ze daar inderdaad een miljoen of wat op een spaarrekening hebben geparkeerd, hebben ze een probleem. Een gedeelte wordt 'afgeroomd' door de staat en dat geld zijn ze kwijt.

Volgens Party raakt het Sylvie nog het meest, omdat die graag urenlang shopt in peperdure modezaken. Rafael is minder met geld bezig. Als hij maar kan voetballen, is hij gelukkig, weet het blad.

Likje make-up

Rossana Kluivert, de vrouw van Patrick, ziet er als styliste altijd piekfijn uit. Haar gestyled, mooie make-up, hippe jurkjes. Dat gelikte uiterlijk heeft ook een nadeel, weet Party.

Toen Rossana boodschappen ging doen met weinig make-up op, merkte een voorbijganger op 'In het echt ben je veel lelijker'. Oeps, lacht het blad om de onaardige opmerking. Rossana zelf concludeert dat ze voortaan toch iets meer moeite moet doen 's ochtends.

Plaatjes draaien

Voetballers en showbizzsterren verdienen tonnen. Maar een paar grootverdieners leveren hun kunstjes voor de radio, weet Party. Ze achterhaalden dat DJ Edwin Evers per jaar 2,5 miljoen euro verdient.

Zijn programma’s leveren Radio 538 jaarlijks 9 miljoen euro aan reclame-inkomsten op. Ook Giel Beelen harkt voor 3FM z’n 7 miljoen binnen. Maar Giel staat bij de Vara op de loonlijst en krijgt daar 'maar' 3 ton per jaar voor.

Het blad vermoedt dat de presentator binnenkort zal overstappen naar een commerciële zender. 'Echt niet om te cashen', verklaarde Giel eerder. Maar het zal best een rol spelen, vermoedt Party.

Gratenpakhuis

Waarom is Yolanthe zo afgevallen, wil Weekend weten. De voetbalvrouw was onlangs in Amsterdam voor een première. Ze droeg een strakke zwarte jurk en iedereen kon zien hoe mager ze was. 'In verhouding met haar slanke lijf leek haar hoofd bijna te groot' conludeerde het blad verbaasd.

Ze doken in het archief en haalden een foto van 9 jaar geleden tevoorschijn. Daarop heeft Yo nog puppyvet - en haar eigen gebit. Nu lijkt ze nog het meest op een plastic-fantastic Hollywoodvrouw, met een afgetraind lijf, enorme bos haar, te witte tanden en te donker geverfde wenkbrauwen.

Volgens het blad ambieert Yolanthe nog steeds een filmcarrière in Hollywood en ziet ze er daarom zo onnatuurlijk uit. Yo zelf houdt het op stress van haar verhuizing, waardoor ze weinig slaapt.

In de verkoop

Zelfs als BN’ er krijg je in deze tijd je huis niet altijd verkocht. Zo staat de boerderij van Karin Bloemen al 2,5 jaar in de verkoop. Eerst voor bijna 1,1 miljoen, nu voor 7,5 ton. En Karin bakt persoonlijk een appeltaart voor je, weet Privé.

Ook Guus Meeuwis heeft een huis te koop, in Tilburg (met een zachte G). Hij kocht onlangs een groter huis in dezelfde straat. Zijn ‘oude’ huis met 14 kamers kostte een paar maanden geleden nog 1,1 miljoen, nu nog maar 9,5 ton. Volgens Weekend rust er ruim 1 miljoen hypotheek op en lijdt Guus dus verlies.

Wie wel geluk heeft is Froukje de Both. Tot haar eigen verbazing stond haar huis maar 3 maanden te koop. Froukje gaat voorlopig huren en zoekt dan een nieuw onderkomen voor haar en haar dochtertje.

La Biografie

La Paay’s biografie begint vorm aan te nemen. Van Story krijgen we een voorproefje van het boek. Meestal gooit Patricia al haar diepe zielenroerselen er onmiddellijk uit. Maar omdat ze al een jaar of 50 meedraait in de showbizz, waren we een paar dingetjes uit haar jeugd wel vergeten.

De meest opzienbarende onthulling is dat Patricia ooit verkracht is. Ze was 17 en zong met de band van haar vader. Achter de coulissen wachtte een kerel haar op en die besprong haar. Patricia dacht dat het haar eigen schuld was, door haar uitdagende jurkje 'met van die jonge borstjes'.

Ook hoe ze Adam Curry heeft versierd kunnen we lezen. Ze stuurde hem een platenhoes met een slipje er in. Toen Adam haar ontmoette, gaf hij haar een kus en zei 'Je ruikt net zo lekker als je slipje'. Gatver, dat soort details willen we helemaal niet weten! En als alles al verklapt wordt in Story, hoeven we dat boek ook niet meer te lezen.

Aanbevolen artikelen