Model Michael Girgenti beweert dat  niet Scott Disick, maar hij de vader is van het eerste kindje van Kourtney Kardashian.

Girgenti en Kardashian werkten in 2008 samen voor een fotoshoot voor 944 Magazine. Daarna zouden de twee het heel gezellig hebben gehad. Zo vertelt het model aan In Touch Weekly.

"We begonnen te zoenen en elkaar aan te raken. We lagen een beetje te dollen op de bank en daarna heb ik haar meegenomen naar mijn slaapkamer", zo vertelt Girgenti. "Daar heb ik haar kleren uitgetrokken en zij die van mij."

Kardashian zou het Amerikaanse model voor het slippertje hebben verteld dat zij en Disick even uit elkaar waren. Negen maanden later werd haar zoontje Mason geboren. "Toen ik foto's van de pasgeboren Mason zag, begon ik te twijfelen", legt Girgenti uit.

Advocaat

De realityster en het model zouden na hun ene avontuurtje nog twee keer hebben afgesproken, maar daarna liet Kardashian niet veel meer horen.

De moeder van twee laat nu via haar advocaat weten dat ze inderdaad heeft samengewerkt met Girgenti. "Maar de rest is verzonnen. Ze hebben elkaar na de fotoshoot nooit meer gesproken en gezien. Kourtney is nooit alleen met hem geweest en ze hebben al helemaal geen fysiek contact gehad", aldus de advocaat.

Daar laat Girgenti het niet bij zitten. Hij wil dat de ster toestemt met een DNA-test. "Mason heeft het recht om te weten wie zijn echte vader is."