Britney Spears heeft haar verloving met haar ex nog maar net verbroken en nu al heeft de zangeres een nieuwe liefde, David Lucado.

Om zeker te weten dat hij de juiste man is voor haar heeft Spears hem een contract laten tekenen waarin hij haar heeft beloofd dat hij niet over haar uit de school zal klappen. Zo weet RadarOnline.

De 31-jarige zangeres heeft ook zijn achtergrond laten controleren. Een bron laat weten dat de vader van Spears, Jamie, haar hiertoe heeft aangezet. "Voordat David en Britney tijd met elkaar begonnen door te brengen, moest hij een check ondergaan en hij heeft een geheimhoudingsovereenkomst moeten ondertekenen.''

Jamie Spears wil er zeker van zijn dat hij geen verhalen over haar gaat rondbazuinen als het mis gaat tussen de twee. De insider laat ook nog los dat Lucado hier helemaal geen problemen mee had. "Hij begrijpt waar het voor is."

Spears werd vorige week al gespot met haar nieuwe liefde. Showbizspy meldde eerder al dat Lucado een 'gewone' jongen is, die werkt op een advocatenkantoor in Californië.