Zaterdag 1 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
nicolette kluijver

Nicolette Kluijver mild geworden door dochter

Nicolette Kluijver is sinds de komst van haar dochtertje Isabella veranderd. De presentatrice wordt getemperd door haar kleintje, maar is daar blij mee.
Door BuzzE

"Zij is het beste dat mij ooit is overkomen", aldus de BNN-presentatrice in het AD van woensdag.

Kluijver zag haar man Joost Staudt ook meteen een vader worden en had dat niet verwacht.

"Met Isabella is ook meteen een vader geboren, zo is het echt. Als ik vroeger anderen dat soort dingen hoorde zeggen dacht ik altijd: yeah right. Maar het klopt dus wel allemaal. Doordat zij er is, relativeer ik alles veel makkelijker."

Minder risico

Ze merkt dat het hebben van een baby ervoor zorgt dat je als ouder minde risico's neemt. "Voor mijn werk heb ik best gevaarlijke dingen gedaan, die ik nu niet meer zou doen. Met een doorgedraaide dopedealer in een auto gaan zitten, om vervolgens met 180 kilometer per uur tegen het verkeer in te rijden. Met zo'n kleine thuis doe je dat niet meer zo snel."

Maar nog een kind erbij is voor Kluijver vooralsnog niet aan de orde. "Daar ben ik dus echt helemaal niet mee bezig. Ik snap ook niet dat mensen dat vaak zo snel al weer willen. Ik heb zoiets van: laat deze eerst maar eens op haar benen staan", aldus de presentatrice.


Lees meer over:

Nicolette Kluijver

Aanbevolen artikelen