Rosalie van Breemen is een blije vrijgezel. Het ex-model vermaakt zich prima en is niet op zoek naar een relatie.

"Ik ben een happy single. Ik geniet van mijn vrijheid", zeg ze in Grazia. "En dan bedoel ik niet dat ik met iedereen de koffer in kan duiken, want dat is niet de vrijheid waarnaar ik op zoek ben."

"Waar het om gaat, is dat je jezelf kunt zijn en je eisen, waarden en normen niet hoeft bij te stellen tot iets middelmatigs, omdat je liever niet alleen bent", aldus Van Breemen.

Natuurlijk mist ze soms wel een levenspartner naast zich: "Er is nooit een kerel die zegt: 'Ik ben je auto wel even naar de garage', dus ik moet elke dag weer mijn eigen cheerleader zijn. In 99 procent van de gevallen lukt dat, maar ik heb ook weleens één keer in de maand dat mijn hormonen naar beneden lazeren en ik een nanoseconde denk: kut."

Niets forceren

"Maar wat komt, dat komt. En wat niet komt, is ook goed", vervolgt ze. "Ik wil niets forceren. Ik heb de parel nog niet gevonden. Of, beter gezegd: de parel heeft mij nog niet gevonden, want ik ben zelf niet op zoek."

Van Breemen had jarenlang een relatie met de 30 jaar oudere Franse acteur Alain Delon, met wie ze twee kinderen heeft, maar zette daar in 2001 een punt achter. Een jaar later trouwde ze met de Franse zakenman Alain Affelou, van wie ze in 2008 weer scheidde.

Even leek het erop dat de presentatrice zich zou verzoenen met de vader van haar kinderen, maar blijkbaar is ook dat nu definitief voorbij.