Edsilia Rombley maakte het nieuws van haar zwangerschap zaterdag bekend tijdens haar theatershow. "Ik heb al zo een enorme buik, dat ik deze zwangerschap niet langer kan verbergen."

Dit zegt de zangeres maandag in De Telegraaf.

"Toen ik zaterdag het podium op liep, voelde ik dat iedereen het al zag. Er werd ook hard gelachen toen ik vertelde dat ik zwanger ben. Volgens mij had iedereen het al door."

Rombley en haar man Tjeerd Oosterhuis hebben al een positieve echo gehad. "Vandaar ook dat ik het nu wel naar buiten durf te brengen. Je bent toch voorzichtig, want een zwangerschap blijft een wonder. We waren dan ook ontzettend opgelucht om te zien dat ook deze keer alles er weer op en aan zit."

Het stel heeft al een dochter, Imaani (2). "Ik heb haar foto’s laten zien van toen zij in mijn buik zat en nu denkt ze dat er nog een Imaani in zit! Maar we proberen haar natuurlijk wel uit te leggen dat ze een broertje of zusje krijgt."

Misselijkheid

Rombley heeft behoorlijk last van misselijkheid. "Wanneer ik iets eet gaat het beter. Het probleem is alleen dat ik echt nergens trek in heb. Maar dat is niets nieuws. Tijdens de zwangerschap van Imaani voelde ik mij net zo. Ik ben echt in de wolken."