Selena Gomez kan naar verluidt slechts lachen om het recente kinderachtige gedrag van haar ex Justin Bieber.

Zo arriveerde de 19-jarige zanger vorige week onder meer twee uur te laat voor zijn concert in Londen en bedreigde hij een fotograaf in de Britse hoofdstad.

Volgens een kennis van de 20-jarige Who Says-zangeres, die Bieber in januari dumpte na twee roerige jaren, amuseert Gomez zich met alle kritiek die de zanger recentelijk over zich heen krijgt.

“Selena houdt een oogje op Justin in het nieuws en ze lacht zich rot. Het interesseert haar geen bal meer. Ze wil niet langer moedertje spelen”, aldus de bron tegenover HollywoodLife.com.

Verwend jongetje

Hij vervolgt: “Selena voelt zich momenteel vrij en geniet van haar tijd met haar vrienden. Ze vindt Justins gedrag absoluut niet stoer of sexy. Ze wil een man die alles op een rijtje heeft, en geen verwend jongetje meer.”

Gomez zou onlangs hebben onthuld dat ze op zoek is naar een oudere, meer volwassen man om te daten. De insider daarover: “Ze zoekt nu een oudere man. Selena schaamt zich voor Justins gedrag sinds hun breuk. Hij is precies in het soort persoon veranderd dat ze altijd verafschuwde.”