Matt Damon en zijn vrouw doen hun bruiloft later dit jaar nog eens dunnetjes over. De acteur hield zijn bruiloft in 2005 klein.

Dit keer willen Damon en Luciana Barroso een groot feest geven, vertellen ingewijden aan de Amerikaanse krant New York Post.

Meerdere sterren hebben een uitnodiging gehad voor het feest in april, hoewel de locatie nog geheim is. Wel is duidelijk dat kinderen niet welkom zijn. "Ze willen het groots aanpakken", klapt een van de genodigden uit de school.

Damon en Barroso trouwden in 2005 in New York. De bruiloft vond plaats in het gemeentehuis, in het bijzijn van een paar familieleden. Naar verluidt was ook Damons goede vriend Ben Affleck verrast dat de acteur getrouwd was.

Opnamen

Destijds had Damon in verband met opnamen voor The Good Shepherd geen tijd voor een huwelijksreis. Ook die schade wil de 42-jarige acteur dit keer inhalen.

Damon en Barroso hebben drie dochters. Barroso, die als serveerster werkte toen ze Damon leerde kennen, had al een dochter uit een eerdere relatie.