Tijdens een kleinschalige ceremonie bij haar thuis is Jennifer Lopez in het huwelijk getreden met Marc Anthony, nauwelijks zes maanden na haar veelbesproken verloving met Ben Affleck. Zowel de US Weekly als People Magazine maken melding van het huwelijk.

Bekijk video:
Modem/ Breedband

Voor de 33-jarige J-Lo is het alweer het derde huwelijk, nadat eerdere pogingen met Ojani Noa en Chris Judd jammerlijk mislukten. Noa hield het net iets langer dan een jaar vol, de rol van Judd was al na negen maanden uitgespeeld.

Miss Universe

Latin-zanger Anthony is net vorige week in de Dominicaanse Republiek officieel gescheiden van voormalig Miss Universe Dayanara Torres. Het paar trouwde in 2000 en hebben samen twee zoons. Anthony heeft nog een dochter uit een eerdere relatie.

Lopez heeft er bewust voor gekozen haar relatie met Marc Anthony wat meer uit de publiciteit te houden dan haar verloving met Ben Affleck, die als een magneet werkte op de roddelpers. De 'Bennifer'-affaire duurde achttien maanden en leverde bijna een huwelijk op, maar vanwege de voortdurende mediabelangstelling werd dat op het laatste moment afgeblazen.

Oogverblindend

Het is niet helemaal duidelijk wanneer J-Lo en Anthony zich verloofd hebben. Zij gingen al eerder met elkaar om in 1999, en werden weer samen gezien kort na de breuk van J-Lo en Affleck. Sinds een paar weken werd Lopez al gesignaleerd met een oogverblindende diamanten verlovingsring.