Met daarin deze week dat: Estelle in de 'billen-business' gaat, ijdeltuitende Ratelband centen wil zien voor een operatie, er goed op Maxima wordt gelet, René Froger bijkans een hartverzakking kreeg en de Nederlandse verleidster van voetballer David Beckham alweer exit is. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Emile IJdeltuit

Vooralsnog gaat de reality-soap 'Vips make over' gewoon door. Daarin gaan tv-sterren zich door een plastisch chirurg laten behandelen. Hartstikke leuk natuurlijk, want er werden al namen genoemd als Gordon, Corry Konings (die een totale make-over zou krijgen!) en Bonny St Clair. Maar helaas melden de bladen steeds vaker dat de benaderde BN'ners niet (meer) met het programma willen meedoen. Dat dreigt ook bij Emile Ratelband te gebeuren. In Party geeft de Tsjakka-goeroe grif toe heel ijdel te zijn. 'Er tien jaar jonger uitzien, dat spreekt deze jongen best aan' meldt hij. Hij zou een peeling krijgen om zijn pokdalige gezicht glad te maken, maar Emile wil dat de tv makers hem voor zijn medewerking betalen. Dat de behandeling gratis is, is niet genoeg, vindt Emile. Want die paar honderd euro zou hij best zelf kunnen betalen. Dus wellicht gaat hij toch ooit, stiekem en ver weg van de camera, zijn gezicht laten opknappen en een patente vent worden. Hij roept al tijden dat hij ooit nog nog twee kinderen wil verwekken, maar dan moet hij er natuurlijk wel een beetje kèk uitzien voor de vrouwtjes.

Estelle aan de bibs

Hoe zeer ze het ook probeert, Estelle Gullit wordt nog steeds niet serieus genomen. In glamourblad Beau Monde vertelt ze een fotografisch geheugen te hebben en hierdoor alle mogelijke examens te kunnen halen. Dat heeft ze weliswaar nooit gedaan, maar toch. En ze is geen 'dom blondje', maar een brunette en Leco verft haar haar altijd blond. Je zou bijna bewondering voor haar krijgen…Totdat je in Party leest dat 'Er geen misverstand over bestaat dat Estelle houdt van kunst, cultuur en musea, maar haar grootste hobby toch lingerie is en blijft'. Beng! Daar gaat Estelle's intellectuele reputatie weer naar de haaien. Onderbroeken en Bh's als grootste hobby. Maar wie weet groeit Estelle ooit nog uit tot de zakenvrouw van de eeuw. Ze gaat namelijk een eigen lingeriemerk opzetten en heeft al gesproken met fabrikanten van beugels, strikjes en kantjes. Straks kan dus heel Nederland een echte Estelle over bibs of boezem schuiven.

Zwangert!

Ja hoor, het is zo ver. Volgens Story is Maxima zwanger van baby nummer twee. Hoe ze het weten? Maxima was op bezoek in Turkije en daar lette iedereen in haar directe omgeving wel heel goed op haar. Ze werd ondersteund tijdens het lopen op hoge hakjes en kreeg zelfs een hand toegereikt van WA toen ze een hobbelig heuveltje afliep. Haar buik was niet zo strak als een paar weken geleden. En oh ja: ze zag er soms een beetje vermoeid uit. Conclusie: ze is zwanger. Weliswaar pas net, want toen ze een week of twee, drie geleden op een bruiloft in Buenos Aires was, rookte ze gewoon sigaretten. En ze zal ook wel een glaasje champagne hebben gedronken, en dat doe je allemaal niet als je weet dat je zwanger bent. Het nieuws moet bij Maxima en Alexander ook als een verrassing aankomen dus. Mocht het nou niet waar zijn van die zwangerschap, dan kunnen de bladen dit onbesuisde gedrag van Maxima altijd aangrijpen als reden van het mislukken dan wel uitblijven van een tweede zwangerschap. Hoe dan ook: de trend is gezet en de bladen hopen - al na een maand of vier na Amalia- op alweer een nieuwe spruit.

Hartverzakking

Het was zo mooi uitgedacht: René Froger maakt een realitysoap over zijn leven, werk en familie en als klapstuk komt hij met een mega-optreden in de Arena. Publiciteit volop en kaartverkoop gegarandeerd, zou je denken. Maar toen René eenmaal het podium betrad de eerste avond, sloeg de schrik hem om het hart. Driekwart van de plaatsen was onbezet! Er zouden 60.000 mensen komen en nog geen 15.000 stoelen waren bezet. Wat was er aan de hand? Ongetwijfeld flitsten René de beelden van zanger André Hazes door het hoofd. Die hoopte ooit op een vol stadion in het Spaanse Benidorm, maar stond uiteindelijk voor een handvol senioren te zingen. Hoe beschamend. Gelukkig voor René hadden zijn fans hem niet in de steek gelaten. Buiten de Arena was sprake van enorme verkeersopstoppingen en files en vele duizenden concertbezoekers zaten muurvast op de weg. Na de pauze zat de Arena bijna vol en kon René opgelucht ademhalen. Het moet gezegd: de zanger had alles uit de kast gehaald om er een feestje van te maken. Er was een keur aan gastoptredens ( o.a. Gerard Joling en Gordon saampjes zingend) en als klapstuk was er een tranentrekkend duet met René's 16 jarige zoon uit zijn eerste huwelijk.

Meisje loos

Rebecca Loos, de verleidster van David Beckham, is alweer op straat gezet. De oorspronkelijk Nederlandse Rebecca wist de hele wereld te schokken met de intieme details over haar avontuurtjes met David. Dat vond SBS6 wel mooi en Rebecca kreeg onmiddellijk een contract aangeboden als presentatrice van Shownieuws. Heel Nederland had het er over: kon dit nou wel of niet door de beugel qua fatsoen? Ze mocht wat items presenteren en ving daarvoor zo'n 10.000 Euro per week! Maar na twee weken is de knappe juf alweer afgeserveerd. Haar Engelse accent zou te sterk zijn en ze zou niet de juiste kwaliteiten hebben voor deze klus (maar andere kwaliteiten natuurlijk wèl!). In een columpje maakt ex-Luv zangeres Josée Hoebee zich boos over Rebecca. Hoe kan en mag dit mens, deze valse mannenverslindster, op onze tv verschijnen? Waar is ons fatsoen gebleven? De echtgenoot van Josée vindt Rebecca echter wel oké en waarschijnlijk zit 'm daar het venijn. Zowat elke vrouw uit het showbizzwereldje is bang voor Rebecca, want als ze David Beckham van Victoria 'Posh Spice' kan losweken, kan ze dat met elke vent. Maar Josée, wees niet bang. Rebecca zoekt vast een jonger, sportiever èn rijker exemplaar dan meneer Hoebee uit als volgende 'slachtoffer'.