Met daarin deze week: Voor geld is alles te koop. Maar wat kost een BN-ster(retje) eigenlijk? Dries Roelvink is het mikpunt van spot, voetbal-babe Sylvie Meis binnenkort 'ja' zal zeggen tegen haar Rafael (en alvast een kostbaar cadeau kreeg), Katja Schuurman het heeft aangelegd met alwéér een collega en Connie 'Vanessa' Breukhoven héél gewoontjes is ondanks haar recentelijk aangeschafte kasteeltje. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Money money money

Voor geld is alles te koop. Ook bekende Nederlanders. Weekend zet op een rijtje wat het kost om een ster in te huren. Dat Marco Borsato héél duur is, weten we ook wel, maar zó duur... Er wordt gezegd dat voor een optreden van 1,5 uur, 100.000 euro neergeteld moet worden. Ver daaronder zitten mindere goden René Froger, Gordon, Frans Bauer en Rob de Nijs, die allen tussen de 25.000 en 20.000 euro vragen. Niet slecht voor een 'schnabbeltje' van 90 minuten, toch? Heb je iets te presenteren, dan doet Robert ten Brink dat voor 6000 euro voor je. De topper onder de dames is Irene Moors. Hee, da's gek: voor haar betaal je 'maar' 4000 euro. Zijn vrouwen minder waard in dit lijstje? Want C-circuit presentator Hans Kraay junior vraagt voor dezelfde klus maar 1000 euro minder dan A-topper Irene. Wat ons ook verbaast, is dat je voor een half uurtje Lee Towers net zo veel betaalt als voor een half uurtje Jamai. Voor 6000 euro komt Lee met z'n gouden microfoon je feestje professioneel opleuken, en 'snotneus' Jamai durft hetzelfde bedrag als good old Lee met z'n 100 jaar bühne-ervaring te vragen! Zielig onderaan bungelen de sterren uit het D-circuit: Bonnie St Clare en Dries Roelvink. Zij komen naar je toe voor nog geen 1500 euro. Een koopje dus!

Arme Dries

In de Story nog een komisch verhaal over die arme zanger Dries Roelvink. We komen de man regelmatig tegen in de roddelbladen, maar een liedje hebben we nog nooit van hem gehoord. Hij blijft maar ronddwalen in het circuit van stamkroegen en dorpsbraderieën. En hij doet zó z'n best om door te breken en ècht bekend te worden. Daarom greep hij de kans aan om bij Robert Jensen in het tv-programma te mogen: joepie, publiciteit! Maar helaas gebruikt Jensen hem als mikpunt voor spot. Dries is al een paar keer te gast geweest, maar Jensen laat hem -om hem te pesten- telkens niet uitpraten of helemaal niet aan het woord komen. Dries zit er dan voor Piet Snot bij en in Party geeft hij aan daar behoorlijk van te balen. "Maar volgende keer mag ik echt uitgebreid mijn verhaal vertellen" probeert hij nog een keer. Ach arme Dries, wie helpt hem uit de droom?

Ja ja jááá!

Van soapie naar voetbalbabe. Sylvie Meis heeft het goed voor elkaar. Door voetballer Rafael van der Vaart aan de haak te slaan, is ze opeens bekend geworden en profiteert ze van alle voordeeltjes. Deze week is het stel gekiekt in Marbella, waar ze even een snoepreisje maakten. Ze logeerden in een superduur hotel en shopten zich een slag in de rondte. (Wel een beetje lomp dat Sylvie zèlf haar tasjes moest dragen en Rafael er soepeltjes naast loopt met de hand in de zak). Er is sprake van dat Rafael Sylvie binnenkort ten huwelijk zal vragen. Hij vindt zichzelf daar niet te jong voor (hij is pas 21, maar 'als het goed voelt, moet je er voor gaan') en Sylvie vindt zichzelf met haar 26 jaar er helemaal klaar voor. 'Mijn antwoord zal dan ja zijn' kweelde ze verliefd. Natuurlijk, zo'n smakelijk en vooral gefortuneerd hapje laat je niet aan je soapie-neus voorbijgaan. Volgens Privé gaf Rafael zijn Sylvie een 5000 euro kostend horloge cadeau tijdens een intiem dineetje. Nu nog een bijpassende verlovingsring en Sylvie hoeft zich nóóit meer zorgen te maken.

Katja in love

Helaas voor de heren, maar Katja Schuurman is alweer bezet. Het is koud uit met haar vriendje Teun, de veel jongere tegenspeler waar ze het een tijdje mee deed, of ze heeft alweer een nieuwe vlam. Het is ook een acteur en ja hoor: hij is haar tegenspeler in de dramaserie Medea. Net als de vorige lover is dit exemplaar blond en weliswaar een ietsepietsie ouder dan Teun, toch ziet hij er weer jonger uit dan Katja zelf. In Story tortelt het jonge stel gezellig op het balkonnetje van Katja en gezien haar nachtjaponnetje en zijn blote bast, is het waarschijnlijk na een romantische nacht. Zusterlief Birgit Schuurman wil óók nog even kwijt dat ze verliefd is. De scheiding met ex-man Kaja is nog niet uitgesproken of ze heeft alweer een nieuwe vent aan de haak geslagen. 't Zit zeker in de familie, dit gedrag. 'Hij heeft het uiterlijk van een ruige trucker, maar is van binnen heel zacht, echt een schatje' zwijmelt ze. Brrr, nee dank je. Dan heeft zus Katja een betere smaak, met haar blonde Adonis.

Kasteelvrouwe Connie

Gelukkig, Connie 'Vanessa' Breukhoven is heel gewoon gebleven. De afgelopen weken berichtten de bladen over de Breukhoventjes die een kasteeltje hebben gekocht. Het gaat om een circa 10 miljoen kostend landgoed met een mooi maar vervallen landhuis er op in Wassenaar. Het blijkt een impulsaankoop te zijn geweest van man Hans, die het gewoon mooi vond en wilde hebben. 'Het was nooit te koop en nu ineens wel'. De Breukjes zijn zich aan het beraden over het doel van het huis. Wonen gaan ze er niet, het is veel te groot. 'Misschien toch iets met Connie's kliniek?' oppert Hans toch maar. In Story vertelt Connie nog maar eens hoe gewoon ze eigenlijk zijn, ondanks hun miljoenen. 'We zitten altijd gezellig met te veel mensen aan de te kleine keukentafel en genieten van ons gewone gezinsleven' beweert glamourdiva Connie oprecht. Ja hoor, tuurlijk. En even tien miljoen euro ophoesten om een impulsaankoop te betalen is ook héél gewoon. Alsof je een halfje gesneden wit bij de bakker afrekent. Maar dan wel meteen de hele bakkerij erbij koopt.