AMSTERDAM - AMSTERDAM - Vrouwen, alcohol, drugs: toch is de rebelse Robbie Williams erin geslaagd priester te geworden. De 28-jarige zanger kan vanaf nu aangesproken worden met 'eerwaarde' Robert Williams.

Het idee om priester te worden kwam in hem op toen zijn beste vriend Billy Morrison (bass-gitarist van band The Cult) op het punt stond te trouwen met zijn verloofde Jennifer Holliday. Williams was aanvankelijk gevraagd om getuige te zijn van Morrison, maar het overambitieuze ex-Take That-lid verloor zijn beheersing 2 dagen voor het huwelijk.

Williams beval zijn stylist uit te zoeken of hij binnen 48 uur nog priester kon worden, zodat hij zelf het huwelijk tussen zijn vriend en diens verloofde kon sluiten. De zoektocht was geslaagd want een Amerikaanse site verschafte het nodige certificaat.

Uiteindelijk heeft Williams met een priesterboord om zijn nek, het huwelijk tussen zijn twee vrienden kunnen voltrekken. Morrison vond het een enorme eer om door zijn beste vriend getrouwd te worden.Gelukkig voor Williams mogen Amerikaanse priesters gewoon trouwen en de liefde bedrijven.