AMSTERDAM - Marc Anthony (35), de nieuwe vriend van de één jaar jongere Jennifer Lopez, heeft Ben Affleck overtroffen door een ring aan J-Lo te geven die nog duurder is dan de ring die Affleck gaf. Affleck (32) moest diep in de buidel tastten om J-Lo een ring met een zes karaats roze diamant ter waarde van 1,2 miljoen dollar te geven, maar had toch het nakijken toen Anthony zijn presentje aan de diva gaf.

In New York is de ster gezien met een acht karaats heldere diamant om de middelvinger van haar linker hand. Volgens insiders moet de ring niet gezien worden als verlovingsring, maar Anthony stond erop om de nu al twee keer gescheiden ster een ring te geven die het liefdescadeau van Affleck verreweg overtrof.

Volgens dezelfde insiders zou Anthony gekozen hebben voor de heldere diamant omdat het stel niet zou houden van 'gekleurde diamanten-onzin'. Een gekleurde diamant zou niet passen bij de helft van haar outfit. Extra zuur voor Affleck die zijn roze miljoenenring nu in de la met oude sokken ziet belanden.