AMSTERDAM - Oscarwinnares Geena Davis is begin deze maand bevallen van twee kerngezonde jongens. De 47-jarige actrice is na de bevalling in een ziekenhuis in Los Angeles aan het genieten. "Zowel zij als haar jongens maken het fijn", zo heeft haar woordvoerder Paul Bloch gezegd.

Kian Williams en Kaiis Steven zijn nummer twee en drie voor de actrice en haar man, de 33-jarige Reza Jarrahy. In september 2001 schonk zij het leven aan haar dochter Alezeh Keshvar. Volgens Bloch is Alizeh verheugd met haar twee nieuwe broers.

Davis die in 2001 trouwde met de chirurg was eerder getrouwd met Renny Harlin, Richard Emmolo en Jeff Goldblum en speelde onder meer in 'Stuart Little' en 'Stuart Little 2'. In 1988 mocht ze vrij onverwacht een oscar in ontvangst nemen voor beste bijrol in de film 'The Accidental Tourist'.

Het is nog maar de vraag of de jongens de unieke gaven van hun moeder erven. In 1995 werd zij door Empire Magazine verkozen bij de honderd meest sexy filmsterren ooit. Met een IQ van rond de 140 is ze lid van MENSA, een internationale society voor de twee procent slimste mensen op aarde.