AMSTERDAM - Met zijn debuutsingle 'When You Think Of Me' komt de 23-jarige Boris Titulaer vandaag binnen op de eerste plaats in zowel de Mega Top 100 als in de Top 40. Na "Dreamer" van Dinand Woesthoff is "When you think of me" de tweede single dit jaar die op 1 binnen komt in de Mega Top 100.

De single van Boris, die pas sinds 11 mei in de winkels ligt, was bij uitlevering al platina. Er zijn nu inmiddels 90.000 exemplaren uitgeleverd in slechts drie dagen tijd, een prestatie die in schril contrast staat met de huidige tendens in de muziekmarkt. Zo bedraagt de totale singlemarkt in april slechts 140.000 verkochte exemplaren.

Boris heeft een enorme impuls gegeven aan de muziekmarkt waaruit blijkt dat er wel degelijk ruimte is voor nieuw nationaal talent. De populariteit van Boris zorgt voor opschudding in de retail: verschillende winkeliers proberen middels prijzenacties en campagnes Boris-fans naar zich toe te trekken.

Boris zit momenteel in de studio om met verschillende producers zijn album samen te stellen en op te nemen. Op 11 juni zal het debuutalbum van Boris in de winkels liggen.