Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week dat: Er rond Idols's Boris nog wel een paar vraagtekens zijn, er wat (voetbal)trouwerettes op komst zijn, Vanessa in haar kasteeltje juist goedkoper gaat wonen, Britney Spears geniet van een Amsterdams jointje en we daar nog meer Amerikaans publiek verwachten en wat is er met het strippende nachtclubnichtje van Maxima aan de hand? Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Bad Boy Boris

Wat is er nou allemaal aan de hand met Idols winnaar Boris? Winnaar Jamai was nog van onbesproken gedrag: had geen ervaring in de muziek en was een brave scholier. Maar Boris heeft al een heel leven achter zich. Hij heeft een 'nosejob' gehad omdat zijn neus scheef stond (volgens een expert louter uit cosmetische overwegingen en niet vanwege zijn stem), heeft al een kind, zijn vader is professioneel en gerespecteerd muzikant, Boris nam ooit al een CD op (die nu bij Nieuwe Revu wordt weggegeven) en hij schijnt -jaren geleden al- te hebben meegewerkt aan een CD van Idols jurylid Jerney Kaagman. Geen onbekenden van elkaar dus! Mede-finaliste Maud riep uit bij het zien van de Idols-prijsbeker 'Hé, je naam staat er al op' en dat wakkert het vermoeden alleen maar aan dat de hele finale doorgestoken kaart is. Ook over Boris' houding valt het één het ander op te merken. Hij weigerde een duet met Gordon omdat het niet genoeg betaalde en hij was zeer arrogant tegenover Maud. Zelfs Beau van Erven Dorens, zelf niet altijd de allerhartelijkste, viel het op. Story citeert zijn column: "Zelfs Friso keek meer naar Mabel dan jij naar Maud. Is je minachting van zo'n huiveringwekkend gehalte dat je haar niet even kon aankijken?'. Kortom: niet veel positiefs over Boris. Maar zolang het hem geld oplevert, zal het hem waarschijnlijk worst wezen.

Trouwerettes

Twee weken geleden kregen we pagina's lang het huwelijk van soapie Winston Post en Vengaboys zangeres Denise voorgeschoteld. Ze zullen er een leuk bedragje voor hebben gevangen. Of in elk geval de publiciteit mee hebben gehaald, voor deze B-sterren altijd mooi meegenomen. Deze week tortelt het stel lekker verder tijdens hun honeymoon op de Malediven. Er staat in Privé niet direct een sponsor vermeld en noch Winston noch Denise heeft een reclame-logo op hun badkleding, maar de reis zal vast wel gesponsord zijn. Even volgende week afwachten of er een 'exclusieve reisaanbieding' voor de lezers komt. Over huwelijken gesproken: Er gaan wilde geruchten dat Sylvie Meis en haar voetballer Rafael nog deze zomer gaan trouwen! Ergens in augustus gaat het worden, het wachten is enkel nog op de bekendmaking. Nou nou, die twee laten er geen gras over groeien. Ze kennen elkaar een dik jaar en nu al zulke definitieve plannen. Maar ja, jong trouwen en vroeg kinderen komt bij alle voetballers voor. Estelle Cruijff 'poepte' er ook binnen twee jaar na haar kennismaking met Ruud het eerste kind uit.

Kleiner wonen

Privé droomt nog even door over het kasteeltje van Vanessa en man Hans. Des te meer omdat Vanessa heel geheimzinnig doet over de aankoop van het Wassenaarse landgoed. Zou ze er haar kliniek in willen vestigen? Maar nee, dat wordt ontkend door een medewerker van de kliniek. Ze gaan er zelf in wonen, gezellig vlak naast prins WA en Maxima. Volgens een 'ingewijde' kun je inderdaad prinses Amalia bijna horen huilen. Maar is er één groot nadeel: vlakbij dendert de snelweg voorbij. Het pand zou Hans 3,3 miljoen Euro hebben gekost, en dat is minder dan hij nu voor hun riante villa 'Breuckhove' zou krijgen. Privé kopt dan ook dat Vanessa goedkoper gaat wonen. Om er meteen achteraan te schrijven dat het renoveren van het verwaarloosde landgoed een slordige vijf miljoen Euro zal kosten en zo'n 1,5 à 2 jaar zal duren. En over dat laatste hebben ze nog een grappig citaat: "De verbouwing van zo'n pand valt altijd tegen' zegt een ingewijde,'dat moeten ze de koninklijke buren maar eens vragen' (doelend op de kluswerkzaamheden op De Horsten, dat maanden en maanden vertraging opliep.) 'Es kijken of Connie straks na twee jaar klussen ook nog kan lachen.

Blowende Britney

Ze grijnst van oor tot oor en waarschijnlijk is ze ape-stoned. Britney Spears is gekiekt bij het verlaten van de Amsterdamse coffeeshop The Bulldog. Ze draagt -natuurlijk- en grote zonnebril, dus we kunnen haar ogen niet zien, maar haar gegiechel verraadt een lachkick door de hasj. Weekend vraagt zich bezorgd af wat er met het brave imago van La Spears is gebeurd, nu ze blowend en slettebakkend met een (getrouwde en aanstaande vader!) danser uit haar gezelschap aan de zwier is. Een medewerkster van The Bulldog meldt dat Britney zich 'goed heeft vermaakt'. En nou ja, een jointje roken, moet Weekend daar zo'n ophef over maken? De medewerkster meldt ook nog dat zelfs dom blondje Mariah Carey wel eens heeft zitten blowen in de coffeeshop. Als dat heilige boontje zelfs naar een jointje grijpt….Trouwens, de bladen moeten maar op de loer gaan liggen bij de coffeeshops. Voor de opnames van de film 'Ocean Twelve' (vervolg op Eleven) zijn Brad Pitt, Matt Damon en George Clooney in Amsterdam. En die heren staan er om bekend graag een bepaald soort pafke te roken.

Maxima strippende nachtclubnichtje

Wie weet het beter, vragen we ons af. In bijna alle bladen wordt geschreven over Maxima's nichtje. Dat is een zwoele stripteasedanseres die mogelijkerwijs uit de school zou kunnen klappen over Maxima's ex-vriendjes in Argentinië. De donkerharige schone heet Laura Vina, heeft een paar flinke ballonborsten, kent geen schaamte en wil graag publiciteit. Maar wat is nou precies haar relatie met de Zorreguieta's? Volgens Party is het een dochter van de zus van Maxima's moeder en daarmee een volle nicht van Maxi. Weekend formuleert het nog onbegrijpelijker: 'Haar (Laura's) grootmoeder en de prinses waren zussen'. Maar Story denkt het ècht te weten. Laura's oma en de oma van Maxima zijn zussen. En dat maakt Laura 'slechts' een achternicht van Maxi. Daarbij komt nog dat Maxi en Laura elkaar helemaal niet persoonlijk kennen. Laura zoekt slechts publiciteit. Volgens de bron: "Maar laten we daar in Nederland niet te vlug over oordelen, het liefje van een crimineel mag van ons zelfs met een prins trouwen…' Story laat (wijselijk) in het midden of dit nu een citaat is van hun bron, of een uitspraak van henzelf.