UTRECHT - Zimra Geurts (21) is met haar zusje Simcha (20) tijdens het stappen in Utrecht aangevallen door een groepje meisjes.

"Het was vreselijk", vertelt ze aan De Telegraaf. "We waren aan het dansen met nog twee vriendinnen toen mijn zusje ineens een harde duw kreeg. Toen ik vroeg waarom dat was, kneep een van de meiden mijn keel dicht."

Simcha werd vervolgens tegen de grond geslagen. "Ze bleven met zijn vieren tegen haar hoofd aan schoppen terwijl ze met haar knieën opgetrokken op de grond lag."

Vrij snel was de politie ter plaatse. "Terwijl ik met een agent stond te praten werd ik nogmaals door een van die meiden in mijn rug gestompt. Zij en haar vriendin zijn meteen meegenomen naar het bureau en zitten nu nog vast."

Zorgen

Zimra en haar zusje hebben meteen aangifte gedaan. "Er zijn heel veel getuigen dus ik denk dat het wel goed komt. Zelf heb ik last van kneuzingen, schrammen en blauwe plekken. Het management van de de playmate laat aan WTF.nl weten dat werken er voorlopig niet inzit. De schade door het missen van klussen wil manager Sidney Brandeis gaan verhalen op de daders. 

"Maar ik maak mij vooral zorgen om mijn zusje. Zij heeft sinds de vechtpartij vreselijke hoofdpijn. En de schrik zit er natuurlijk goed in. Ik ben echt nog nooit zo bang geweest", aldus Geurts.