AMSTERDAM - Britney Spears heeft naar verluidt het Aziatische gedeelte van haar Onynx Hotel Tour geschrapt. Ze is op dit moment gewoon te moe om die concerten in juli in het Verre Oosten te geven. Er gingen al geruchten dat Spears de brui aan haar Europese tournee zou geven, maar het ziet er naar uit dat zij alleen haar Oosterse fans in de kou laat staan.

Een bron zegt: "Het gaat de laatste tijd niet zo goed met Britney. Ze is erg ziek geweest en heeft totaal geen tijd gehad om weer voldoende aan te sterken." Britney wil naar het schijnt ook meer tijd doorbrengen met haar nieuwe vriendje Kevin Federline.

Vrijdag was La Spears in Nederland voor een uitverkocht concert in Ahoy'. Dat Britney het grootste gedeelte van haar concert gewoon playbackt, vonden de Nederlandse fans niet zo erg. Ook volgens critici maakt haar fantastisch ingestudeerde show en dansroutines, het meezingen met de band veel goed. Haar laatste Europese concert is op 6 juni in Dublin. Daarna vertrekt de oververmoeide zangeres meteen naar de States om uit te rusten.