Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week dat: Maxima een dure smaak heeft, 'jonkie' Albert Verlinde een grote mond heeft over Barend en Van Dorp, Vanessa een heus kasteeltje krijgt en Patricia Paay het nakijken heeft, werkeloze Willibrord Frequin het onderste uit de kan wil en gaat Irene Moors voor kind nummer drie? Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Kostbaar jekkie

Exclusief: Maxima's dure spijkerjasje! kopt Privé. Niet zonder enige trots trouwens, want het blad wist te achterhalen waar Maxima haar spraakmakende jackje van Koninginnedag heeft gekocht. Spraakmakend omdat het eigenlijk niet 'comme il faut' is om jeans te dragen op een officiële gelegenheid. Maar Maxima wist er een leuke draai aan te geven en heel Nederland vond het jasje prachtig. Volgens het blad is het jasje van het merk 'Zusters aan Zee' en je kunt één van de jasjes winnen. Ze zien er iets anders uit, maar toch: hetzelfde kledingstuk als de prinses, dat wil iedereen toch wel? Of het een duur jasje is, zoals Privé vindt, hangt af van wat je gewend bent. De één doet het met een jekkie van E 25,- van de markt, de ander is dolgelukkig met een jasje van E 339,-, zoals de exemplaren van Maxima.

Doei, Patries!!

Inderdaad, we kunnen niet anders zeggen: het is een echt paleisje. Vanessa's man, platenbaas Hans Breukhoven heeft een landgoed gekocht. Een lap grond mèt een mooi huis er op, in het onbetaalbare Wassenaar. Op de foto zien we hoe Hans zijn Connie over de drempel van dit nieuwe stulpje draagt. Natuurlijk lacht Connie van oor tot oor op de kiek, want het is me nogal wat. Een prachtig huis, echt modelletje landhuis, met een heel park er omheen en…het belangrijkste: ongeveer naast het huis van Willem Alexander en Maxima!! Dat het een totaal uitgewoonde bende is en het park er totaal verwilderd bijligt, neemt het poenige echtpaar voor lief. Want op een jaartje meer of minder verbouwen kijkt het steenrijke echtpaar niet. Venijnig schrijft blad Weekend dat Patricia Paay nu wel groen zal zien van jaloezie. Háár zogenaamde kasteel in België verandert door het kasteel van Connie in een ordinaire boerderij met een torentje, schampert het blad.

Brutale vlerk

Al vorige week liet showbizz-kenner Albert Verlinde weten dolgraag net zo belangrijk te worden als top-presentatoren Barend en Van Dorp. Vergeleken met de twee coryfeeën is Verlinde pas een broekie en zijn uitspraak dat RTL Boulevard's olijke juniorduo Verlinde en Beau van Erven Dorens klaarstaat om hun programma over te nemen, ontlokt de twee senioren een hoongelach. Henk van Dorp meldt in de Privé "Uit principe zeg ik niks over collega's, want dan zou ik hetzelfde doen als Albert. Maar wat hij gezegd heeft, is natuurlijk te gek voor woorden." De hele commotie is ontstaan doordat Barend en Van Dorp op dit moment onderhandelen over een nieuw -ongetwijfeld vet- contract en Verlinde wellicht hoopt dat dat niet rond komt. Beau en hij zouden dan mooi in dat gat kunnen springen. Maar nee, zo te horen eet Henk van Dorp liever een (goed belegde) boterham minder dan dat hij die twee brutale vlerkjes aan zijn programma laat komen.

Werkeloze Willi

Willibrord Frequin zit al een tijdje werkeloos thuis. Hij heeft op dit moment geen wekelijks tv programma te presenteren, maar roept elke keer dat helemaal niet erg te vinden. Immers: zijn vriendin Suzanne verdient lekker met een productiebedrijfje. Klanten kunnen bij haar een filmpje laten maken dat is geïnspireerd op een programma van Willibrord. Slim bedacht van het stel, maar ze willen er wel de hoofdprijs voor hebben. In Party een piepklein stukje van een geschrokken klant. 'Als ik een reportage wilde hebben, zou dat ongeveer een ton moeten gaan kosten. Geen haar op mijn hoofd die daar aan denkt!'. Dat is inderdaad nogal prijzig, en we begrijpen dat Willi thuis onderuit op de bank kan zitten met zulke prijzen. Maar het leukste komt nog. De klant: 'Voor dat bedrag kan ik uitgebreid bij (business-tv) Harry Mens op de tv gaan zitten en laat ik thuis wel een videootje meedraaien.' Ha ha, als dat geen Hollandse zuinigheid is, weten we het niet meer!

1,2 en 3?

Presentatoren Carlo en Irene zijn een vrolijk duo, dat het goed met elkaar kan vinden. Dus volgens Story is het heel goed mogelijk dat Carlo al op de hoogte is van Irene's derde zwangerschap. Een redacteur keek blijkbaar naar hun programma en ving daar wat 'hints' van Carlo op toen Irene naar een kinderfilmpje keek. 'Ik zie het Irene, ik zie die speciale blik in je ogen,' grapte hij. Irene wist niet hoe snel ze op een ander onderwerp moest overschakelen en babbelde er vrolijk overheen. 'Ga toch weg jongen, ga toch weg' zei ze. Volgens Party probeert Carlo Irene uit haar tent te lokken en zou ze haar derde zwangerschap binnenkort aankondigen. Of het waar is, weten we natuurlijk niet, maar mocht er een nieuwtje zijn, dan houden we jullie op de hoogte.