NEW YORK - Beyoncé en haar man Jay-Z kregen een jaar geleden hun eerste kindje, maar er zijn al plannen voor een tweede.

De zangeres onthult in de maarteditie van de Amerikaanse Vogue dat ze meer kinderen wil. "Toen ik nog jonger was, waren er momenten dat ik zei dat ik geen kinderen wilde en momenten dat ik er wel vier wilde. Nu weet ik zeker dat ik nog een kindje wil, maar ik weet nog niet wanneer."

Op dit moment geniet Beyoncé nog volop van Blue Ivy. "Ze is mijn alles, mijn beste vriendin." Samen met haar man wil ze ervoor zorgen dat hun dochter een zo normaal mogelijk jeugd heeft.

De 31-jarige zangers gaat binnenkort op wereldtournee, maar ze heeft ervoor gezorgd dat er tijd vrij is om met Blue Ivy naar museums en restaurants te gaan. Ze is ook van plan om net als iedere moeder naar oudergesprekken op school te gaan en slaapfeestjes te organiseren. "Het moet voor Blue Ivy mogelijk zijn om alle dingen te doen, die andere kinderen ook doen."

Pensioen

De winnares van zestien Grammy's sluit zelfs niet uit dat ze vroeg met pensioen zal gaan om een goede moeder te zijn.

"Ik voel me vrij. Ik ben volwassen. Ik ben gegroeid. Ik kan doen wat ik wil. Ik kan zeggen wat ik wil. Ik kan met pensioen als ik dat wil. Daarvoor heb ik zo hard gewerkt."