LOS ANGELES - Mila Kunis is gelukkig met haar vriend Ashton Kutcher, maar ze zou het ook niet erg vinden om weer single te zijn.

"Ik vind het heerlijk om vrijgezel te zijn", aldus de Black Swan-actrice tegen het tijdschrift Allure, waarop ze in maart de cover siert.

"Een geweldige tijd was het", zegt de van oorsprong Oekraïense over haar leven als single. Heel lang was Kunis, die vorig jaar door het tijdschrift Esquire werd uitgeroepen tot meest seksy vrouw van het moment, overigens niet alleen.

Macaulay Culkin

De 29-jarige actrice had van 2002 tot 2011 een relatie met kindster Macaulay Culkin. In april 2012 begonnen de geruchten dat ze iets zou hebben met Ashton Kutcher, met wie ze in juli van dat jaar voor het eerst zoenend werd gespot.

Kort daarvoor gaf ze in een interview met Elle nog toe dat het single leven wel lastig is als je beroemd bent. "Ik kan niet eens een romantisch afspraakje hebben als ik zou willen!" Met Kutcher was dat gelukkig niet nodig. Het stel kende elkaar al jaren omdat ze van 1998 tot 2006 samen in de comedyserie That '70s Show speelden.