NEW YORK - Tientallen beroemdheden waren zaterdag in New York aanwezig bij het huwelijk van zangeres en actrice Liza Minnelli (56) met producent David Gest (48). Zanger Michael Jackson was getuige, terwijl Claudia Cardinale, Gina Lollobrigida en Mia Farrow als bruidsmeisjes optraden. Het was voor de vierde keer dat Minnelli in het huwelijksbootje stapte. Voor Gest was het de première.

De plechtigheid had plaats in de 147 jaar oude Marble Collegiate Kerk in hartje Manhattan. Minnelli was gekleed in een jurk van ontwerper Bob Mackie, terwijl Gest een donkere smoking droeg. Buiten de witte kerk aan Fifth Avenue hadden zich meer dan duizend nieuwsgierige toeschouwers verzameld.

Onder de meer dan driehonderd genodigden waren Diana Ross, Elton John, Kirk en Michael Douglas, Anthony Hopkins en Andrew Lloyd Webber. Na de ceremonie volgde een receptie in het nabijgelegen Regent Hotel. Hier wachtte een zestig koppen tellend orkest en volgden optredens van onder anderen Gloria Gaynor, Shaggy en Dionne Warwick.

Het paar gaat later op huwelijksreis naar Thailand. Daarna begint Minnelli een tournee door Europa.