LOS ANGELES - Lindsay Lohan heeft een rijke kennis gesmeekt om haar tijdelijk in huis te nemen. De actrice zou momenteel bij een vriend wonen omdat ze niet bij haar moeder wilde intrekken.

Een ingewijde meldt aan RadarOnline dat de 26-jarige actrice zich schaamde omdat ze vanwege geldproblemen weer bij haar moeder moest gaan wonen.

Eerder werd bekend dat Lohan weer was veroordeeld tot dezelfde slaapkamer waar ze een groot deel van haar tienerjaren doorbracht.

"Ze is helemaal platzak en kan niet eens een tweekamerappartement in Noord-Hollywood betalen", zei een anonieme bron. De Liz & Dick-ster volgens de bron geen andere keus.

Uiteindelijk werd de schaamte haar teveel. "Lindsay voelde zich verschrikkelijk rot en vernederd door de berichten dat ze weer bij Dina woonde", vertelt een insider nu.

"Ze vond het zo erg dat iedereen precies wist hoe diep ze in het rood stond en hoe blut ze was. Daarom heeft ze een vriend om hulp gevraagd."

Sloddervos

"Het is een kwestie van tijd voordat Lindsay daar niet meer welkom is, want zo gaat het nou eenmaal altijd", weet de bron. "Lindsay is een enorme sloddervos en rookt als een schoorsteen. Ze is nog steeds op zoek naar een eigen plek om te wonen, maar zonder geld is dat knap lastig."

Een lening afsluiten lijkt niet tot de mogelijkheden te behoren. "Op dit moment kan Lindsay waarschijnlijk niet eens een bibliotheekpasje krijgen. En haar bankrekeningen zijn nog steeds bevroren door de belastingdienst omdat ze bijna 300.000 dollar aan achterstallige betalingen heeft openstaan."