LOS ANGELES - Demi Moore heeft de pijnlijke breuk met Ashton Kutcher nog steeds niet verwerkt. Een ingewijde vertelt aan RadarOnline dat de 50-jarige actrice haar verdriet verbergt voor de wereld.

Moore en Kutcher waren zes jaar getrouwd, maar eind 2011 kondigde de Striptease-ster aan dat de twee gingen scheiden.

Kutcher is inmiddels al weer gelukkig in de liefde. Hij heeft een relatie met That '70s Show-collega Mila Kunis en dat vindt zijn ex-vrouw vooralsnog erg moeilijk te verteren.

"Demi wil dolgraag doorgaan met haar leven, maar ze is nog steeds enorm verdrietig over wat er speelt tussen Ashton en Mila", laat de bron weten.

"Elke keer als ze iets over hen hoort of ziet gaat ze van binnen kapot." Als de camera's in de buurt zijn, zou ze zich groot houden.

Afleiding

Het probleem is volgens de insider dat Moore diep van binnen nog van Kutcher houdt. "Ze probeert echt wel om van het leven te genieten, maar de draad weer oppakken is lastig omdat ze nog steeds iets voor Ashton voelt. En ze heeft nog geen geschikte afleiding gevonden."

De slechte band met haar drie dochters maakt de situatie zeker niet makkelijker. "Demi zou erg graag willen dat het niet zo was, want ze houdt van de meiden. Maar zij praten nog steeds niet met haar en Demi weet niet wat ze kan doen om dat te veranderen."