Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. met daarin deze week: er een paar BN-dames single de zomer in gaan, Patty Brard flipte om haar alimentatie, bokser Regilio Tuur weer een (dom?) blondje heeft verleid, Tooske al zwanger zou zijn en de trouwjurk van Mabel bekend is. Als dat maar geen ongeluk brengt! Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Zomersingles

Froukje de Both en Birgit 'zus van' Schuurman gaan single de zomer tegemoet. Voor beide dames is hun relatie ten einde. Froukje was jaren samen met haar Thomas, die ze in het tv-wereldje ontmoette. Het paar kocht onlangs samen nog een huis, maar inmiddels wordt hierin niet meer samen gewoond. Froukjes manager meent nog in Privé te moeten zeggen dat ze elkaar op dit moment 'even iets minder leuk vinden', maar wij weten genoeg. De ex-Playboy babe is weer alleen. Ook de zus van Katja Schuurman, Birgit, is manloos. Een jaar of twee geleden trouwde ze nog op Bali met Kaja, een bebrilde jongeman met een nogal opvallend groot gebit. Birgit was pas 24 jaar, maar wist het helemaal zeker: dit is 'em. Slechts twee jaar later is het 'em dus niet meer en gaat het paar scheiden. Ze zouden meer als broer en zus leven dan als geliefden. Birgit, die altijd publiciteit zoekt, zocht onmiddellijk na het bekend worden van dit nieuws, een stuntje. Tijdens de TMF-Award uitreiking probeerde ze -à la Madonna en Britney Spears- soapie Sylvie Meis te verleiden tot een natte tongzoen. Maar Sylvie wilde er niets van weten en Birgit moest het doen met een klein kusje voor de camera. Helaas, stuntje mislukt.

Bokser in love

Hij komt net tot haar schouder, maar toch lijkt ze voor hem te zijn gezwicht. Bokser Regilio Tuur is weer verliefd. En zij ook op hem. Het gaat om een blond fotomodel uit België dat innig gearmd met Tuur over straat loopt. In Story wil de bokser maar wat graag vertellen dat hij inderdaad een nieuwe vriendin heeft en dat ze zelfs binnenkort gaan samenwonen in New York. Hoe krijgt hij het toch steeds voor elkaar? Zijn vorige vriendinnen waren ook knappe blondines en hoewel dit type nou niet echt knap is, verdient ze wel de kost als model. Zou ze weten dat hij nogal losse handjes heeft en zijn vorige dames in elkaar mepte? Of heeft hij expres een buitenlands typje gezocht die geen weet heeft van zijn reputatie?

Patty in shock

Hij heeft het voor elkaar, hoor. René, de ex van Patty Brard, heeft maar liefst E 8000,- per maand alimentatie toegewezen gekregen van de rechter! Het gaat weliswaar om een voorlopige beslissing, maar hallo zeg, 8000 Euro. Dat lijkt ons niet niks. Nou hebben we niet echt vaak naar de live soap van Patty Brard gekeken, maar heeft het (ex) paar echt zo'n dure levensstijl? Ontbijten ze met champagne en kreeft elke ochtend? En moet René nu koste wat het kost in zijn eentje deze levensstijl à raison van E 8000,- voortzetten? Iedereen weet dat hij door Patty als huishoudster en voetveeg is gebruikt en zelf geen cent verdiende. Hij riep ook steeds dat hij niets van Patty wilde, mocht het tussen die twee ooit mis gaan. Maar nu het zo ver is, kiest hij toch maar eieren voor zijn geld. Dure eieren. Patty is dan ook razend over het vonnis en zal het natuurlijk aanvechten. Maar eerlijk is eerlijk: als het een 'gewoon' echtpaar was geweest waarin René het geld had verdiend en Patty de huisvrouw was geweest, was het heel normaal geweest dat zij de helft van zijn geld zou krijgen.

Trouwjurk bekend

Hoe ze het weten, is niet terug te vinden, maar Story meent zeker te weten dat Mabels trouwjurk wordt gemaakt door de Nederlandse ontwerpers Victor en Rolf. Het blad heeft zelfs een tekening op de kop getikt. Het duo staat bekend om hun extravagante ontwerpen, maar deze jurk is tamelijk simpel. We zien een lange jurk met een simpele belijning. Lange mouwen, boothals en een iets uitlopende rok, heel basic allemaal. Het bijzondere zit 'm in de strikjes die met honderden tegelijk in ruitvorm op de jurk zijn verwerkt. Beatrix zelf zou de jurk hebben goedgekeurd en zelfs nog wat aanwijzingen hebben gegeven. Hij wordt uitgevoerd in witte glanssatijn en gaat maar liefst 65.000 euro kosten! De woordvoerster van Victor en Rolf wil niet bevestigen of het duo inderdaad de jurk maakt, maar als dat wel zo is, is dat niet zo best. Men zegt namelijk altijd dat als de trouwjurk bekend is voordat er wordt getrouwd, dat ongeluk brengt. In dit geval moeten we aan dat gebruik maar niet al te zwaar tillen. Meer pech dan Mabel en Friso al hebben gehad, is eigenlijk niet meer mogelijk voor die twee.

Buikje

In haar roze satijnen jurkje stond Tooske haar programma Idols te presenteren. Satijn laat elk blubje of kwabje zien en inderdaad, af en toe zagen we een glimp van Tooske's buik. Waarschijnlijk nèt op de momenten dat ze diep ademhaalde, want ja, dat moet immers ook gebeuren. Story verklaart het buikje onmiddellijk als 'zwanger' en belooft ons dit najaar een baby. Tooske zou twee maanden zwanger zijn en er alles aan doen haar buikje te verbergen voor de camera's. Alleen haar gezicht zou gefilmd mogen worden en shots van haar buik moesten bij Idols worden vermeden. Dat ze op een foto 'in het wild' een jasje tegen haar buik klemt, is ook bewijs: ze heeft wat te verbergen. Het lijkt ons echter sterk dat iemand met twee maanden zwangerschap al een zichtbaar dikke buik krijgt en we hopen maar dat Tooske niet als een gek gaat lijnen om haar zogenaamde buikje weg te werken.