LOS ANGELES - Naomi Watts mag dan een wereldberoemde actrice zijn, ze probeert ondanks alle faam een zo normaal mogelijk leven te leiden.

Zo doet de 44-jarige ster, die genomineerd is voor een Oscar als beste actrice voor haar rol in The Impossible, nog steeds zelf haar was en kookt ze voor haar familie.

Tegenover Us Magazine verklaart de Brits-Australische Watts, die met haar man Liev Schreiber twee zoontjes heeft, dat het niet altijd even makkelijk is om haar carrière te combineren met het moederschap.

Vermoeiend

“Het is soms echt vermoeiend, maar wel fantastisch. Het mag dan zwaar zijn om moeder te zijn, het is ook het mooiste wat er is.”

Ze vervolgt: “Ik probeer mijn kinderen een zo normaal mogelijk gezinsleven te geven. En hoewel ik soms wel hulp krijg, doe ik nog steeds zelf mijn was en kook ik zelf. Ik heb zeker geen chef rondlopen.”

Herkend

Een voordeel daarbij is dat Watts, naar eigen zeggen, vrijwel nooit wordt herkend op straat. “Mensen zien mij altijd als een opgemaakte filmster op de rode loper, maar in het dagelijks leven lijk ik daar totaal niet op. Ik meng me moeiteloos in een groep mensen.”