LOS ANGELES - John Travolta hoeft zich niet langer zorgen te maken over een mogelijke rechtszaak vanwege seksuele intimidatie.

Een werknemer van een cruiseschip, die beweerde dat de acteur hem tijdens een cruise zijn geslachtsdeel liet zien, besloot zijn aanklacht in te trekken. Dat meldt RadarOnline.

Steward Fabian Zanzi had Travolta vorig jaar aangeklaagd, omdat de acteur na een nekmassage zijn broek liet zakken en hem tot een omhelzing had gedwongen. Volgens Zanzi heeft de Grease-ster hem vervolgens 12.000 dollar geboden om het voorval stil te houden.

Arbitragezaak

Advocaten van Travolta hadden eerder geprobeerd om het geschil achter gesloten deuren af te handelen in een arbitragezaak. De federale rechtbank zag echter geen reden voor arbitrage.

Het juridische team van de acteur diende vervolgens een motie in waardoor Zanzi 75.000 dollar zou moeten ophoesten om de zaak te vervolgen. Waarschijnlijk was dit de reden voor Zanzi om de zaak te laten vallen. Travolta’s advocaat Marty Singer verklaarde tegenover RadarOnline verheugd te zijn met de uitkomst van de zaak. 

"We zijn blij dat meneer Zanzi ermee akkoord is gegaan om van de zaak af te zien." De 58-jarige Travolta is sinds 1991 getrouwd met actrice Kelly Preston.