AMSTERDAM - De jongensband sensatie Take That is van plan weer samen te komen, acht jaar nadat ze voor altijd uit elkaar waren gegaan. De groep die de carrière van popster Robbie Williams lanceerde, was altijd in de top van de hitparade terug te vinden voordat ze in 1996 uit elkaar ging. Dit gebeurde na grote onenigheid tussen Williams en liedjesschrijver Gary Barlow.

Maar Barlow, die een succesvolle carriére heeft ontwikkeld met het schrijven van hits voor Mariah Carey en Blue, claimt dat de twee het hebben bijgelegd en klaar zijn voor een reünie voor een Kerstmis 'extravaganza' in 2004. De 33-jarige Barlow wilde geen details prijsgeven, maar zei plagend dat ze allemaal samenkomen om deze Kerstmis iets speciaals te maken.

Iemand van binnen de muziekindustrie zegt over de plannen van een Take That reünie dat het fenomenaal zou zijn, en alles wat ze gaan doen sensationeel zal zijn. Williams met Barlow weer samen zou ongelooflijk zijn nadat Barlow zwoor niet meer tegen hem te praten.

Gedurende hun carriére verkocht Take That, bestaande uit Barlow, Williams, Jason Orange, Mark Owen en Howard Donald, meer dan negen miljoen singles en bereikte negen keer in de Engelse hitparade de nummer één.